Alandala Cafe: CATS in the RAIN * concert de dramatic lounge music

0

Miercuri, 11 Februarie, de la ora 20:00 în Alandala  ascultăm trio-ul CATS in the RAIN * concert de dramatic lounge music.

Suport artişti: 20 lei

Rezervari: 0720 326 925 / 0740 471 901 sau la alandala.cafe@gmail.com

11.02 - Concert Cats in the Rain

FB event: https://www.facebook.com/events/930814280264882/

CATS in the RAIN * concert de dramatic lounge music
Miss Tincea – voce
Cătălin Lungu – chitară
Daniel Iliescu – cajon

Trio-ul propune un moment de căutare a autenticului în emoții, sunete, întrebări, povești, idei. Repertoriul lor original subîntinde stări poetic-folosifice pe care unii dintre noi caută să le asculte povestite ca să le poată recunoaște, fie le îmbrățișează deja cu zâmbetul senin pe buze. Cei trei fac parte din colectivul independent ABATOR INDUSTRIES și sunt membri ai proiectului de fusion punk jazz LOUNGERIE II. Concertele CATS IN THE RAIN sunt interpretarea dramatică a bizareriilor emoționale cărora ne supunem cu experiența fiecărei zile – muzică la granița lounge, jazz, teatru, rock, doină și world music.

Listen:

CATS IN THE RAIN – Whiskey Man – https://www.youtube.com/watch?v=j1Rm7lvZzjE
CATS IN THE RAIN – jam live – https://www.facebook.com/photo.php?v=274606559394483

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piaţa Romană o luaţi pe Bvd Dacia şi după Institutul Francez faceţi stânga pe Str Aurel Vlaicu.
Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numarul 70 şi o veţi recunoaşte după poarta colorată Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează