Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Alandala Cafe: CATS in the RAIN * concert de dramatic lounge music

0

Miercuri, 11 Februarie, de la ora 20:00 în Alandala  ascultăm trio-ul CATS in the RAIN * concert de dramatic lounge music.

Suport artişti: 20 lei

Rezervari: 0720 326 925 / 0740 471 901 sau la alandala.cafe@gmail.com

11.02 - Concert Cats in the Rain

FB event: https://www.facebook.com/events/930814280264882/

CATS in the RAIN * concert de dramatic lounge music
Miss Tincea – voce
Cătălin Lungu – chitară
Daniel Iliescu – cajon

Trio-ul propune un moment de căutare a autenticului în emoții, sunete, întrebări, povești, idei. Repertoriul lor original subîntinde stări poetic-folosifice pe care unii dintre noi caută să le asculte povestite ca să le poată recunoaște, fie le îmbrățișează deja cu zâmbetul senin pe buze. Cei trei fac parte din colectivul independent ABATOR INDUSTRIES și sunt membri ai proiectului de fusion punk jazz LOUNGERIE II. Concertele CATS IN THE RAIN sunt interpretarea dramatică a bizareriilor emoționale cărora ne supunem cu experiența fiecărei zile – muzică la granița lounge, jazz, teatru, rock, doină și world music.

Listen:

CATS IN THE RAIN – Whiskey Man – https://www.youtube.com/watch?v=j1Rm7lvZzjE
CATS IN THE RAIN – jam live – https://www.facebook.com/photo.php?v=274606559394483

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piaţa Romană o luaţi pe Bvd Dacia şi după Institutul Francez faceţi stânga pe Str Aurel Vlaicu.
Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numarul 70 şi o veţi recunoaşte după poarta colorată Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.