Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Al doilea spectacol „Două Liniuţe”, dedicat studenţilor, se joacă la Godot Cafe Teatru

0

Studenţii din Bucureşti sunt invitaţi la cea de-a doua reprezentaţie a piesei de teatru „Două Liniuţe” dedicată tinerilor, ce va avea loc la Godot Cafe Teatru, duminică, 14 decembrie 2014.

După succesul răsunător avut de prima reprezentaţie la care au participat aproximativ 500 de studenţi ai facultăţilor din Bucureşti, Cercul Fetelor Deştepte invită studenţii la spectacolul de teatru „Două Liniuţe”, ce va fi pus în scenă de această dată la Godot Cafe Teatru, duminică, 14 decembrie, orele 15:00.

DSC_8049
Prima reprezentaţie a piesei de teatru “Două Liniuţe” a avut loc în data de 03 decembrie 2014 şi a reunit în Aula Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei aproximativ 500 de studenţi. Evenimentul a debutat cu o activitate dedicată fetelor, cărora Cercul Fetelor Deştepte le-a oferit tricouri pe care să le personalizeze după exemplul „Cami+Tavi=II”, prin completarea spaţiilor libere cu numele lor şi al partenerului. Condiţia pentru a primi tricoul fetelor deştepte a fost aceea de a face o poza pe banca din decorul piesei de teatru.

Studenţii s-au amuzat copios la fiecare moment umoristic, au aplaudat la multe din replicile comice, actorii fiind chiar nevoiţi să aştepte liniştea pentru a urma cursul piesei. În acelaşi timp, studenţii au fost sensibilizaţi la momentul în care piesa de teatru punea pe tapet problema avorturilor şi a metodelor de contracepţie, prin intermediul dialogului dintre Cami şi Tavi. Asa cum spunea şi Lia Bugnar după spectacol: „Era emoţionant să ai în sala 500 de oameni exact de vârsta personajelor din piesa şi, de fapt, să ai in sala exact publicul ţintă pentru care a fost gândită toată povestea.„

La finalul piesei, o parte din studenţi au rămas în sală atât pentru a primi autografe pe tricouri, cât şi pentru a face poze cu actorii. Mai mult, Irina Antonie a răspuns la întrebările fetelor cu privire la piesa de teatru, situaţia avorturilor din România şi importanţa contracepţiei în viaţa unei femei şi în viaţa de cuplu.

Cu aceeaşi deschidere faţă de publicul iubitor de teatru, Cercul Fetelor Deştepte invită studenţii, şi nu numai, la spectacolul din 14 decembrie, începând cu ora 15:00, la Godot Cafe Teatru din Strada Blănari nr. 14, Sector 3. Preţul unui bilet întreg este 40 de lei, iar preţul pentru studenţi este 15 lei, valabil doar cu carnetul de student. Rezervări la 021.31.61.682/0736.414.244 sau rezervari@godotcafeteatru.ro

Despre CerculFetelorDestepte.ro
Cerculfetelordestepte.ro este o platformă online care oferă informaţii legate de contracepţie şi prezintă diferitele opţiuni disponibile astăzi. În ultimii ani, au fost dezvoltate la nivel mondial mai multe metode contraceptive inovatoare, ce pot elimina neajunsurile metodelor clasice. Această platformă ajută tinerii din Romania să identifice opţiunea care li se potriveşte cel mai bine şi pe care pot mai apoi să o utilizeze sub îndrumarea unui medic specialist.
Parteneri: Liga Studentilor Electronisti, PRIME Romania, Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Facultatea de Hidrotehnica.
Parteneri media: IQool, Ziare.com, Oraşul Meu, Revista Cultura, Fapt Divers, Teen Press, StartUB, Romania Pozitivă

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.