Al doilea număr al ziarului București Capitală Europeană a Culturii în 2021 va fi lansat joi la ARCUB

0

Al doilea număr al ziarului București Capitală Europeană a Culturii în 2021 va fi lansat joi la ARCUB. Orașele candidate, invitate să își prezinte conceptele

 bucuresti 2021

Ultimele două întâlniri din seria de prezentări publice ale candidaturii orașului București la titlul de Capitală Europeană a Culturii (CEaC) în 2021 vor avea loc pe 3 și 9 decembrie, la sediul ARCUB Gabroveni. Cu această ocazie va fi lansat și numărul al doilea din ziarul care prezintă candidatura orașului București la titlul de Capitală Europeană a Culturii. În a doua ediție, București a lansat un apel către toate orașele candidate, invitându-le să își prezinte conceptele și programele propuse pentru candidatură, în contextual în care în perioada 7-10 decembrie, cele 14 orașe candidate își vor susține prezentările în fața juriului internațional. Șapte orașe au răspuns pozitiv apelului, astfel că în numărul al doilea al ziarului, publicul va putea găsi informații despre candidaturile orașelor Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sfântu Gheorghe și Timișoara, atât în limba română cât și în engleză.

Ziarul va fi lansat joi, 3 decembrie, în cadrul prezentării publice care va începe la ora 18.00, la ARCUB Gabroveni. Nicoleta Bițu, director executiv al Asociației Romano ButiQ și arhitectul Teodor Frolu, membri în echipa care a conceput programele București2021, vor discuta despre contextul european și candidatura orașului București la titlul de CEaC în 2021, iar discuția va fi moderată de criticul de teatru Anca Ioniță, coordonatorul Curatorium București2021.

Prezentările publice ale candidaturii orașului București la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021 se vor desfășura după următorul program:

 

Joi, 3.12 – ARCUB Gabroveni, ora 18:00

Adresa: Str. Lipscani 84-90, sector 3

tema: Orașul In-vizibil | Dimensiunea europeană a candidaturii București 2021

moderator: Anca Ioniță

prezintă: Nicoleta Bițu și Teodor Frolu

Miercuri, 09.12 – ARCUB Gabroveni, ora 18:00

adresa: Str. Lipscani 84-90, sector 3

tema: București 2021 | Orașul In-vizibil

prezintă: Anca Ioniță, Nicoleta Bițu, Antigona Rogozea, Codruța Cruceanu, Svetlana Cârstean, Teodor Frolu, Cătălin Crețu, Cosmin Manolescu

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează