Al doilea cel mai „cool” oras din Europa!

1

Bucurestiul este propulsat pe locul 2 intr-un top al popularitarii pentru turistii europeni tineri!

Unul dintre cele mai „cool” orase din Europa, in topul prezentat de site-ul slate.fr este Bucurestiul, iar criteriile sunt preturile accesibile, transportul si viata activa din orasele analizate.

Prix d’une pinte de bière, proportion d’étudiants et nombre de quartiers qui bougent… Voici quelques critères que nous avons choisis pour déterminer la ville d’Europe la plus sympa.

——

Dans le premier classement, Lisbonne est la ville la plus cool d’Europe, Paris n’est que 20e sur 26. Trois capitales d’Europe de l’Est, Bucarest, Prague et Vilnius, suivent la capitale portugaise.

Mai multe informatii si pe adevarul.ro

foto Florin Ghinda, strada Lipscani Bucuresti

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. Pingback: BUCHAREST: Cool! | Romanian Itineraries

Comentează