Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Akcees lansează Weekend Seminar „Învaţă cum să devii manager de proiect”!

0

 În luna martie Akcees lansează Weekend Seminar – proiect destinat dezvoltării de competenţe şi abilităţi care nu se formează pe băncile şcolii. Tinerii interesaţi să înveţe cum pot să îşi conducă proiectele pentru a atinge obiectivele asumate sunt aşteptaţi la Bucharest Hubb pentru a participa la prima sesiune de training.

Weekend Seminar este proiectul Akcees care urmăreşte dezvoltarea de competenţe şi abilităţi importante pentru dezvoltarea profesională a tinerilor, prin metode de educaţie non-formală. Prima ediţia a proiectului va avea loc la sfârşitul lunii martie (31 martie – 1 aprilie) în cadrul Bucharest Hubb. Pe parcursul a două zile intensive de training, participanţii vor acumula cunoştinţe teoretice cu privire la managementul proiectelor şi le vor pune în practică prin rezolvarea de studii de caz, aplicaţii şi jocuri interactive.

Prima ediţie Weekend Seminar va fi susţinută de către Irina Scarlat. Trainer profesionist având o experienţă de peste 5 ani în managementul proiectelor din diferite domenii de activitate, Irina va susţine un program de training în cadrul căruia teoria va fi completată de aplicaţii practice şi invitaţi surpriză.

Participanţii la prima ediţie Weekend Seminar vor înţelege care sunt procesele de project management, ce calităţi trebuie să aibă un manager de proiect, cum se gestionează echipele, activităţile şi bugetul unui proiect sau care sunt factorii care favorizează reuşita acestuia. La final, aceştia vor şti să aplice tehnici eficiente pentru a conduce propriile proiecte către atingerea obiectivelor asumate.

Weekend Seminar se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani. Costul programului este de 200 RON şi include sesiunile ce vor fi desfăşurate pe parcursul a două zile, materialele de training şi consiliere ulterioară. Studenţii şi membrii organizaţiilor partenere beneficiază de o reducere de 50 RON. Înscrierea la prima sesiune de training din cadrul Weekend Seminar se realizează prin completarea formularului disponibil pe site-ul Akcees – akcees.ro/seminar

Pentru a fi la current cu proiectele şi iniţiativele Akcees vă aşteptăm pe site-ul organizaţiei akcees.com sau pe pagina de Facebook facebook.com/akcees.

 

 

Proiectul se desfăşoară cu sprijinul partenerilor media The Money Channel, Business Woman, Money Express, The Investor, Business Cover, BusinessLive.ro, Startups.ro, Wall Street, Revista Evenimentelor, România Pozitivă, Edu-Tim, Studenţie.ro, Evenimente Studenţeşti, Lume Bună, Business-Edu.ro, Ştiri ONG.ro , Studentul.Info, Online Student, Academic Link.

Susţinem şi ne susţin: Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), Hipo, Edmundo, Fundaţia LEADERS, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, Young Professionals Club, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti (ASUB), Asociaţia Europeană a Studenţilor la Drept (ELSA) , Asociaţia Studenţilor la Construcţii din Bucureşti (ASCB), Inspire Business.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.