AjutorReal.ro / voluntariat pentru copii!

0

Lucrurile bune sunt în jurul nostru! Depinde probabil numai de noi dacă dorim să le vedem sau nu.  De curând am aflat despre existenţa unor proiecte destinate copiilor, o parte din ei copii orfani din Bucureşti! Club de arte, desen, poezie, minitrupa de actorie! Acestea sunt o parte din proiectele organizatiei Ajutor Real!

Povestea acestor iniţiative este frumoasă şi pentru că cei care au făcut să se întâmple astfel de proiecte sunt voluntari. Voluntari care vor să schimbe lucrurile în bine! Citându-i chiar pe ei – „noi facem numai lucruri care pot schimba viaţa altora”.

Dar cine sunt cei de la Ajutor Real?

„Suntem o echipa de voluntari care lucreaza in timpul liber, desigur fara nici un fel de remuneratie, pentru a-i ajuta pe cei ce nu se pot ajuta singuri. Daca vrei sa te implici, esti bine-venit in echipa noastra! Scrie-ne despre ce ti-ar placea sa faci sau participa la acest eveniment!

Am inceput prin a realiza biblioteci pentru orfani, invitand oamenii din oras sa ni se alature donand carti, noi sau aduse de acasa. Oricine poate verifica online in ce casa de copii a ajuns cartea donata: www.cartipentruorfani.ro.

Este incredibil cat de multe persoane s-au alaturat acestui proiect. Detalii despre realizarile primului proiect aici iar despre cele ce au urmat aici. Anul acesta ne-am constituit intr-un ONG, Ajutor REAL, pentru a putea realiza proiecte de o mai mare anvergura.”

Află mai multe despre Ajutor Real vizitând site-ul lor.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează