Ajută un copil sa învețe!

0

Pentru a putea merge școală și anul acesta la școală, copii din Centrul Social Deschide-ți Sufletul au nevoie de tine.

Oferă o șansa la educție acestor copii, donând rechizite la sediul nostru din Str. Ino Nonna Otescu, nr. 26, sector 6, București între orele 10-17 sau la ONG Fest în zilele de 9-11 septembrie în Parcul Titan la cortul Asociației Deschide-ți Sufletul.

2lei înseamnă un pachet de gumă sau un caiet dictando pe care un copil îl folosește o lună, 5 lei înseamnă un suc sau stilou pe care un copil îl folosește un semestru, 10 lei înseamnă un pachet de țigări sau un penar pe care un copil îl folosește un an. TU ce ALEGI? Dacă doriți să ne ajutați vă așteptăm pe www.deschidetisufletul.ro

Avem nevoie de: pixuri, creioane, ghiozdane, caiete, bloc de desen, penare, stilouri.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează