Ajungi la destinație prin oraș mai ușor cu rutele planificate prin getlokal.ro și transporturban.ro

0

getlokal.ro și transporturban.ro: Drumul e la fel de important ca destinația!

getlokal.ro și transporturban.ro s-au împrietenit pentru binele turiștilor și localnicilor din București care își doresc să se miște eficient prin oraș și să decidă repede și informat unde să își petreacă timpul liber!

Parteneriatul este unic prin faptul că îmbină planificarea rutelor cu ieșitul în oraș și ajută utilizatorii ambelor platforme să fie conectați la ritmul orașului.

Dacă intri pe getlokal.ro, vei putea accesa, pe pagina fiecărui local, planificatorul de rute transporturban.ro și îți vei putea calcula ruta eficient către punctul de interes.

„Parteneriatul aduce utilitate oricărei persoane interesate în a-și organiza mai bine timpul liber, pe două direcții – ai la dispoziție recomandări de la oameni ca tine pentru serviciile din zona ta plus o rută eficientă către locul respectiv, generată de transporturban.ro”, povestește Mihai Dragomirescu, Country Manager getlokal.ro.

Similar, dacă intri pe transporturban.ro și îți setezi o destinație, vei observă că în apropierea acesteia sunt listate restaurantele, pub-urile, cluburile și barurile din zona respectivă.

“Ni se pare foarte util să poți vedea pe hartă localurile din preajma destinației setate. O cafea bună sau un prânz delicios poate fi la un click și doi pași de tine. Astfel, getlokal.ro completează foarte bine beneficiile aplicației Transport Urban”, declară Emil Dancescu, CTO Concept Apps.

Despre Getlokal

getlokal.ro, site operat de SC GETLOKAL SRL, este un serviciu disponibil în Bulgaria, România și Macedonia, fiind o subsidiară a New Europe Directories Sarl Luxembourg. getlokal.ro este cel mai nou site cu conținut generat de utilizatori, care pune în dialog oamenii cu localurile lor preferate. Cu accent pe viața socială, timp liber și lifestyle, site-ul se adresează celor care înțeleg că decizia cea mai potrivită de going-out se ia ținând cont și de sfaturile și recomandările făcute de ceilalți. getlokal.ro este disponibil și ca aplicație mobilă pe platformele iOS și Android.

Despre Transport Urban

transporturban.ro este un planificator de rute ce facilitează călătoriile rapide și sigure folosind mijloacele de transport public. Aplicația este disponibilă și pe principalele platforme mobile: Android, iOS si Windows Phone. Planificatorul este dezvoltat de SC Concept Apps Development SRL, joint venture între SimPlus, cel mai mare operator de plăți prin sms și prima societate care a introdus plata prin sms a călătoriilor pe transportul public și asociația Concept Urban.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează