Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AIVImedia.hub recrutează voluntari pentru redacția București

0

Programul media.hub, lansat de Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune în septembrie 2019, aniversează în curând un an. De la o singură redacție, pe care am creat-o în două zile de ateliere intense desfășurate la Botoșani, am ajuns la șase. Avem și voluntari care nu fac parte din redacții locale, ci ni s-au alăturat pentru corespondență sau fac parte din sub-departamentele domeniului Cultură. Îi veți citi/urmări pe subiecte legate de muzică, film, lectură sau teatru.

În perioada martie-iulie, ne-am organizat și am desfășurat toate activitățile, inclusiv documentarea și realizarea interviurilor și reportajelor, pe zoom. Continuăm în aceeași manieră, cu toate că, la mijloc de iulie, am „smuls” două zile și jumătate pe teren, la Curtea de Argeș. Ne propunem să procedăm la fel în județele Vâlcea, Teleorman, Suceava și Botoșani, în perioada septembrie-decembrie.

Între timp, redacția București este cea care își întărește rândurile în această perioadă. Recrutăm cu drag voluntari care își doresc să scrie, să realizeze materiale tip podcast sau vlog, ori să ilustreze pentru a fi publicați pe platforma noastră. Din septembrie, ei vor avea acces la mentorat permanent, care va include și reluarea QA-urilor cu specialiști din media și domenii conexe.

Formularul de înscriere în redacția București este disponibil aici, iar termenul este 14 august, ora 23:59.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.