AIESEC University: Sparge gheața în București!

0

AIESEC University: Sparge gheața și  alătură-te unei echipe de profesioniști într-un mediu business.

AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari asociații internaționale conduse de tineri, organizează  a 6-a ediție a  proiectului AIESEC University.

Pe data de 19 octombrie 2012, ora 11:00, tinerii sunt invitați să participe la acest proiect de formare care are ca scop îndrumarea  acestora în carieră și cultivarea unei legături pe termen lung cu domeniul corporativ.

Evenimentul va reuni deopotrivă reprezentați ai companiilor de top din mediul de afaceri bucureștean și tineri dornici să ințeleagă mai bine mecanismele care pun în mișcare marile companii.

Ediția din acest an vine în întampinarea studenților din universitățile din București cu 5 domenii variate care îi va ajuta sa își atingă perspectivele profesionale:  Marketing, Comunicare, Finanțe, Asigurări,  Advertising.

AIESEC University își propune să spargă gheața între companii și studenți, astfel că activitățile specifice fiecărui domeniu în parte se vor desfășura direct în interiorul companiilor, pentru a crește autenticitatea și interacțiunea calitativă dintre cele două entități.

Ceremonia de deschidere  va avea loc pe data de 19 octombrie, ora 11.00, la ATHENEE PALACE HILTON BUCHAREST HOTEL, unde se vor prezenta activitățile următoare, modul în care vor fi structurate domeniile și care va fi perioada de desfășurare în functie de companie. Apoi studenții vor avea parte de un tur al companiei și întalnirea cu toate departamentele (zonele de interes pentru studenți). Înainte de a intra în partea de training si workshopuri, participanții se vor familiariza cu locul si vor afla mai multe despre cultura organizațională și despre mediul de lucru. Companiile partenere care vor ține trainingurile și workshopurile sunt:  I-Future, Nestle, ProCredit Bank, Bergenbier, Generali Asigurări, LeitnerLeitner.

În finalul evenimentului, în funcție de perioada de activitate din fiecare companie, va fi  un eveniment de networkning,  în care atât studenții participanți cât și companiile să simtă că “au spart gheața” și au stabilit o relație ce poate fi dezvoltată  și conturată pe viitor.

Testiomonialele  tinerilor participanți la ediția din 2011 a proiectului AIESEC University vin în mod direct în sprijinul ilustrării importanței unei astfel de experiențe. Otilia-Mihaela Boldeanu, fostă participantă a ediției trecute afirmă că: „ Vă mulțumesc foarte mult că mi-ați dat ocazia să particip la experiența AIESEC University. Acest proiect a contribuit la dezvoltarea personală și profesională.”

Nicola Marina: „Mi-am găsit jobul curent prin AIESEC University, sunt mai mult decât încântată să  promovez proiectul printre prieteni.”

Asadar, esti pregatit sa fii tu următorul care va sparge gheața către un mediu profesional? Fă primul pas spre a-ți atinge perspectivele profesionale!    Înscrie-te până la 14 octombrie, pe www.aiesecbucharest.ro/aiesec-university, unde găsești mai multe informații despre agenda evenimentului, dar și despre companiile partenere.                                                       

Despre AIESEC București

AIESEC reprezintă cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, fiind prezentă în peste 113 țări și teritorii și având o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personală si profesională a tinerilor. Organizația oferă tinerilor o experiență de dezvoltare inedită bazată pe 10.000 de oportunități de leadership, 10.000 de posibilități de exchange, 470 de conferințe anuale, platforme virtuale si activități de învățare in cadrul unui mediu internațional. Prezența AIESEC in Romania s-a facut remarcată timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 15 orașe.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează