Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AIESEC Open Doors, invitație la colaborare

0

AIESEC Open Doors este primul eveniment adresat reprezentanților segmentului corporate și antreprenorilor și este menit să identifice noi oportunități de colaborare pe baza programelor AIESEC dezvoltate la nivel internațional. Acesta va avea loc joi, 28 ianuarie, orele 8:30am, la Impact HUB.

Aflat la prima ediție, evenimentul își propune să reunească în același cadru antreprenori și reprezentanți ai departamentelor de resurse umane, marketing, financiar, ș.a. din cadrul companiilor deja partenere și nu numai, interesați de forme inovative de colaborare care să vizeze dezvoltarea societății cu ajutorul tinerilor.

aiesec
Agenda întânirii este construită pe baza prezentării programelor pe care organizația le desfășoară și are ca durată maximă, două ore. Aceasta va fi moderată de Adrian Fako, Co-Founder Accelerole și Alumnus AIESEC în București.

Opening Ceremony
What AIESEC is about?
Why should I recruit a Global Talent?
Did it work until now?
Networking break
How can I develop Global Entrepreneurs?
Q&A
Closing Ceremony

De-a lungul celor 25 de ani de existență în București, AIESEC, cea mai mare organizație de tineri, a întreprins diverse acțiuni ce au vizat dezvoltarea potențialului de leadership în rândul acestora, acțiuni aflate în corelație continuă cu nevoile pieței, dar și cu misiunea organizației stabilită la nivel internațional: pace și dezvoltare a potențialului uman.

În perioada curentă, întregul volum de resurse se canalizează strict sub dezvoltarea programelor de exchange, programe ce presupun schimburi de experiență la nivel internațional, de tip stagii de voluntariat (Global Citizen, Global Entrepreneurs) și internshipuri plătite (Global Talent). Acestea se adresează atât tinerilor români aflați în căutarea oportunităților de peste hotare, care să asigure dezvoltare personală și profesională, cât și tinerilor din afara țării, interesați de a contribui la îmbunătățirea societății românești alături de entitatea gazdă, acoperind în aceeași măsură nevoia de dezvoltarea proprie.

“Dezvoltarea și desfășurarea programelor internaționale alături de parteneri de încredere, a condus întotdeauna la amplificarea rezultatelor, implicit, la un impact mai mare, de aceea, prin intermediul acestei întâlniri ne afișăm disponibilitatea de a colabora pentru a atinge obiectivele partenerilor noștri și în același timp de a face din locul în care ne aflăm și felul în care trăim, unul mai bun.”, a declarat Adriana Isăilă, Vicepreședinte PR, AIESEC în București.

Accesul la eveniment este gratuit și se face pe baza preînscrierii online, completând formularul bit.ly/1RABSAF, nu mai târziu de 26 ianuarie.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerului Impact HUB.

Despre AIESEC

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, independentă, non-profit și neafiliată politic, condusă de tineri. Membrii săi sunt interesați de a rezolva probleme globale. AIESEC este prezent în peste 125 de țări și teritorii și realizează peste 26.000 de schimburi internaționale pe an, conduse de peste 70.000 de membri.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.