AIESEC în România | Au început înscrierile pentru Bright Minds 2023!

0

Pe 17 Noiembrie la Palatul Parlamentului, AIESEC în România organizează Bright Minds 2023, un eveniment dedicat tinerilor la început de carieră. În cadrul evenimentului vom vorbi cu angajatori de top din România despre ce trebuie să știi când îți alegi viitorul loc de muncă și care sunt lucrurile ce te vor ajuta.

Ce este Bright Minds?

Bright Minds este un eveniment anual organizat de AIESEC în România ce dezbate subiecte de interes pentru tinerii aflați la început de carieră, prin intermediul  workshop-urilor și discuțiilor interactive cu reprezentanții companiilor, iar anul acesta se află la a treia ediție.

Ce Workshop-uri vor fi la Bright Minds?

Printre temele abordate la Bright Minds, vom discuta despre tendințele din piața muncii, cum ne putem conecta cu misiunea și scopul companiilor, în ce activități ne putem implica încă din facultate pentru a ne ajuta în viitoarea carieră  dar și despre cum îți poți începe cariera ca antreprenor. Pe lângă discuții, partenerii noștrii vor asigura și sesiuni practice în care tinerii vor putea participa la o simulare de interviu.

Când este Bright Minds?

Evenimentul  se va organiza la Palatul Parlamentului pe data de 17 Noiembrie. Urmăriți pagina oficială de Instagram, unde vom posta update-uri pe măsură ce ne apropiem de eveniment!

Unde mă pot înscrie?

Participarea la eveniment este gratuită, iar locurile în cadrul workshop-urilor vor putea fi rezervate aici. 

Despre AIESEC:

Organizaţia AIESEC România a fost înfiinţată în 1990, dar la nivel global AIESEC există din 1948, până în prezent extinzându-se în peste 100 țări. În România AIESEC este prezentă în 11 oraşe şi este una din cele mai mari organizaţii conduse de tineri. AIESEC urmărește dezvoltarea leadership-ului în tineri și crearea unui impact pozitiv în comunitate, prin oportunități locale sau programe de schimb internaționale. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.