AIESEC Bucuresti sustine dezvoltarea tinerilor profesionisti si antreprenori

0

AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii globale conduse de tineri, dedica ziua de 23 Martie networking-ului si comunitatilor profesionale, in cadrul evenimentului Business Congress, adresat tinerilor profesionisti si antreprenori cu varste cuprinse intre 23 si 35 de ani.

Moderatorul evenimentului vine in personalitatea de exceptie a lui Ovidiu Bujorean (alumnus Harvard si MIT, actual antreprenor si speaker specializat in Networking strategic), caruia i se vor alatura traineri si speakeri cu o bogata experienta precum Stefan Palarie, Lucian Despoiu, Vlad Craioveanu, Marius Decuseara Brandenburg, Sorin Kertesz.

Proiectul este structurat in sesiuni de discutii, traininguri si workshopuri, in care participantii vor descoperi impactul pe care comunitatile profesionale il au asupra unei carierei sau unei afaceri, cum isi pot imbunatati abilitatile de a relationa si cum pot pune bazele unor retele profesioniste de networking.

Ziua se va finaliza intr-un cadru special creat pentru a permite o seara practica de networking real, pentru ca participantii sa poata puna baza unor viitoare parteneriate inca din timpul conferintei.

Evenimentul se adreseaza atat angajatilor din companii care lucreaza cu mediul extern cat si antreprenorilor al caror interes vizeaza  dezvoltarea oportunitatilor de afaceri si va avea loc la Hotel Ibis, Calea Grivitei, nr 143.

Inscrierile pentru Business Congress se pot face pe site-ul www.businesscongress.aiesec.ro pana la data de 21 martie. Tariful este de 80 de Euro si se realizeaza prin transfer bancar sau ordin de plata.

Detalii si inscrieri pe www.businesscongress.aiesec.ro

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta în peste 110 tari si teritorii si avand o istorie de 63 de ani în dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de internship, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de învatare în cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC în Romania s-a remarcat timp de 21 ani, extinzandu-se într-un numar de 15 orase.

www.aiesecbucharest.ro

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează