Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AIESEC Bucuresti sustine dezvoltarea tinerilor profesionisti si antreprenori

0

AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii globale conduse de tineri, dedica ziua de 23 Martie networking-ului si comunitatilor profesionale, in cadrul evenimentului Business Congress, adresat tinerilor profesionisti si antreprenori cu varste cuprinse intre 23 si 35 de ani.

Moderatorul evenimentului vine in personalitatea de exceptie a lui Ovidiu Bujorean (alumnus Harvard si MIT, actual antreprenor si speaker specializat in Networking strategic), caruia i se vor alatura traineri si speakeri cu o bogata experienta precum Stefan Palarie, Lucian Despoiu, Vlad Craioveanu, Marius Decuseara Brandenburg, Sorin Kertesz.

Proiectul este structurat in sesiuni de discutii, traininguri si workshopuri, in care participantii vor descoperi impactul pe care comunitatile profesionale il au asupra unei carierei sau unei afaceri, cum isi pot imbunatati abilitatile de a relationa si cum pot pune bazele unor retele profesioniste de networking.

Ziua se va finaliza intr-un cadru special creat pentru a permite o seara practica de networking real, pentru ca participantii sa poata puna baza unor viitoare parteneriate inca din timpul conferintei.

Evenimentul se adreseaza atat angajatilor din companii care lucreaza cu mediul extern cat si antreprenorilor al caror interes vizeaza  dezvoltarea oportunitatilor de afaceri si va avea loc la Hotel Ibis, Calea Grivitei, nr 143.

Inscrierile pentru Business Congress se pot face pe site-ul www.businesscongress.aiesec.ro pana la data de 21 martie. Tariful este de 80 de Euro si se realizeaza prin transfer bancar sau ordin de plata.

Detalii si inscrieri pe www.businesscongress.aiesec.ro

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta în peste 110 tari si teritorii si avand o istorie de 63 de ani în dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de internship, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de învatare în cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC în Romania s-a remarcat timp de 21 ani, extinzandu-se într-un numar de 15 orase.

www.aiesecbucharest.ro

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.