Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ai un CV bun de pus în ramă? Te aşteptăm la SNSPA Internship Fair!

0

Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională (CeCOP) al SNSPA organizează SNSPA Internship Fair, un târg de internshipuri dedicat studenţilor din Bucureşti, în perioada 26-27 aprilie, la Biblioteca Academiei Române.

SIF este un proiect care facilitează accesul studenţilor la internshipuri din domenii ca publicitate, comunicare şi relaţii publice, ştiinţe politice, relaţii internaţionale, management sau administraţie publică. Fiind preocupaţi de nivelul de angajabilitate pe piaţa muncii, acest târg oferă studenţilor oportunitatea de a intra în contact cu organizaţii, instituţii şi companii pentru a găsi un internship unde să pună în practică elementele de bază învăţate în facultate, dar şi pentru a dezvolta competenţe conexe şi a căpăta experienţă pentru a-şi începe cariera cu succes.

Pe lângă târgul propriu-zis, vor avea loc şi conferinţe şi workshopuri cu teme aferente domeniilor precizate. Mai mult, sâmbătă, 27 aprilie, va avea loc Biblioteca Vie, unde studenţii pot sta de vorbă personal cu câţiva dintre oamenii importanţi din domeniul comunicării. Tot sâmbătă, cunoscutul om de afaceri Niels Schneker va ţine un workshop pe tema „Ferma de oportunităţi numită România”,  în care vorbeşte despre mulţimea de oportunităţi din România la nivel economic.

După două ediţii încheiate cu succes, treia ediţie a SNSPA Internship Fair aduce anul acesta nume ca Borţun-Olteanu, Unilever, Editurile Tritonic, Humanitas şi mulţi alţii.

Programul, partenerii şi mai multe informaţii puteţi găsi accesând blogul evenimentului:  http://cecop.snspa.ro/sif sau pagina de Facebook: http://www.facebook.com/sifcecop

afisfinal

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.