Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ai nevoie de finanțare pentru afacerea ta? Participă la Start Up Right 2.0!

0

Ai o idee de afaceri? | Ai vrea să aplici pentru a obține fonduri europene sau un grant? | Te-ar interesa care sunt oportunitățile pentru perioada 2014-2020? | Vrei să afli mai multe de la o echipă de consultanți cu experiență în scrierea și implementarea de proiecte finanțate prin fonduri nerambursabile?

Participă la evenimentul de networking dedicat antreprenorilor debutanți “Start Up Right 2.0 – Finanțare pentru ideea ta!”, joi, 17 martie, ora 17:30!

Afis Start Up Right 2.0
Incubatorul de afaceri Ingenius Hub continuă seria evenimentelor dedicate antreprenorilor debutanți printr-o sesiune de networking dedicată discuțiilor și schimbului de idei privind oportunitățile de finanțare a ideilor de afaceri și transformarea ideii într-un business sustenabil.

Persoanele interesate de obținerea unei finanțări pentru înființarea / dezvoltarea / extinderea unui start-up pot interacționa direct cu experții companiei Loop Operations, specializați în scrierea de proiecte și atragerea finanțării din fonduri nerambursabile.

Astfel, tinerii antreprenori pot obține feedback și sfaturi avizate de la echipa Loop Operations, dar și de la ceilalți participanți din sală, privind potențialul ideilor lor de afaceri și posibilitățile de obținere a finanțării. În plus, participanții pot afla „tips&tricks” utile în scrierea și implementarea unui proiect finanțat prin fonduri europene.

Ingenius Hub își propune, prin evenimentele săptămânale de networking, să creeze o comunitate de antreprenori InGenioși, inovativi, cu spirit de inițiativă, care să se sprijine reciproc în călătoria lor spre succes.

DESPRE LOOP OPERATIONS
Loop Operations este o companie de consultanță integrată în domeniul fondurilor europene, dezvoltând până în prezent proiecte în valoare de peste 25 de milioane de euro. Prin intermediul celor 4 componente ale Loop Operations – Finance, Management, Skills și Communication, oferim consultanță în arii conexe, ghidând pas cu pas transformarea ideilor în proiecte sustenabile, de la atragerea finanțării, pentru implementare și pâna la consultanță pentru management, formarea echipelor și promovare.
________________________________________
Cum participi? | Rezervă-ți acum un loc, trimițând un e-mail la adresa events@ingenius-hub.eu cu datele tale de contact.
Unde? | Ingenius Hub, B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 25, et. 5, ap. 10, interfon 110, sector 1, București.
Când? | Joi, 17 martie 2016, începând cu ora 17:30
Taxa de participare | 80 RON (dacă te înscrii până miercuri, 16 martie) SAU 100 RON (în ziua evenimentului)

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.