Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ai impresia ca stii Marocul?! Acest tinut necunoscut, fierbinte…

0

Ai impresia ca stii Marocul?! Acest tinut necunoscut, fierbinte…

Ai vrea sa stii cum e atmosfera de O mie si una de nopti?! Si cum o zi intreaga esti impresionat de castele de lut si de nisip cu triburi de berberi nomazi şi oaze cu umbra răcoroasă a palmierilor şi a măslinilor.

Ajungi la un momentdat sa te obisnuiesti cu adhanul, chemarea la rugăciune a musulmanilor pana iti dai seama la final ca aici timpul trece la fel ca in urma cu un mileniu.

“Primul pahar e amar ca viaţa, al doilea e tare ca dragostea, al treilea e la fel de dulce ca moartea…”
Asta spun berberii despre ceaiul de menta.

Pe 9 mai ne intalnim la Journey Pub sa povestim de prin Maroc. Vom avea filme, poze, iar protagonistii acestei aventuri ne vor impartasi din experiente care dau dependenta.

afis Maroc Oxigen

Marti | 9 mai | ora 19:00 | Journey Pub

#IntrareLibera cu rezervari la radu@oxigentour.ro / aventura@oxigentour.ro

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.