Ai 7 zile de Early Fish pentru Creative Fitness Studio

0

Daca tot am redeschis sezonul solutiilor creative pentru profesionistii din Romania – Creative Fitness Studio – deschidem si saptamana early fish, cu pret special pentru cei care se inscriu: 160 de euro in loc de 185 de euro.

early fish

Fie ca te confrunti cu probleme profesionale recurente sau cu probleme personale greu de depasit, te asteptam noi cu AHA-uri si solutii, pe care sa le descoperim si dezvoltam impreuna.

Gandeste-te si la un prieten aflat intr-o astfel de situatie si da-i un forward, nu strica sa stie si de varianta propusa de noi, mai ales la costul special.

Datele pentru prima editie sunt: 13, 15, 16 si 18 martie.
Locurile sunt limitate.

Fundația Friends For Friends redeschide sezonul soluțiilor creative pentru profesioniștii din România

Oricine se confruntă cu o probleme profesionale recurente sau situații personale greu de depășit, își poate deja ocupa un loc la prima dintre cele doua ediții Creative Fitness de anul acesta. Antrenamentele vor avea loc în perioada 13, 15, 16 și 18 martie.

Creative Fitness Studio este un curs intensiv de descoperire, stimulare și dezvoltare a creativității ce pune accentul pe soluții practice la problemele care ne frământă zilnic în plan profesional sau personal. Rezolvarea metodică a unor probleme reale printr-un proces creativ structurat le dă participanților ocazia să dezvolte competențele dorite prin practică, cât și să deprindă obiceiuri și comportamente care îi vor ajuta să depășească cu mai multă ușurință situații problematice sau stresante.

“Creativitatea a devenit o necesitate, nu mai este un moft sau un privilegiu. Avem nevoie zilnic de viteză de reacție, de capacitatea de a interpreta informații noi, de idei bune și de alegeri deștepte. Este deja o parte din jobul nostru și din viața noastră, din procesul continuu de învățare pe care trebuie să ni-l asumăm pentru a progresa. Atelierele CFS te ajută să exersezi aceste deprinderi, să le descoperi și să le dezvolti”.  (Vlad Tăușance, trainer Creative Fitness Studio)

Timp de aproape doi ani, rezultatele metodologiei Creative Fitness Studio au fost validate de cei peste 400 de participanți, confirmând că programul îi ajută să-și atingă obiectivele prin soluții inteligente și energizante. Au trecut de la “e greu, nu se poate” la “hai să vedem cum se poate” nu doar în plan teoretic, ci și în activitățile lor cotidiene.

Am fost la Creative Fitness Studio cu echipa Aims și Dale Carnegie. Această experiență ne-a învățat să facem business altfel, ne-a readus spiritul ludic în viața profesională, ne-a învățat cum să ne uităm altfel decât rațional la o problemă de business – adică creativ. N-o să divulg soluțiile creative, dar pot să vă provoc: Cum poți amenaja un sediu de companie fără să investești în zugrăvit, arhitecți și designer? Cum poți coagula comunități fără powerpoint-uri și conferințe? Cum poți să faci un project plan altfel decât în excel? Cum poți să faci proiecte noi (din alt registru decât cel de business dar pentru business) în baza pasiunilor tale? Noi am găsit răspunsurile cu antrenorii Creative Fitness Studio.” Mihaela Perianu, Director General Aims & Dale Carnegie

Program CREATIVE FITNESS STUDIO IN 2014
Pe lângă cele două ediții de antrenamente deschise pe care FFFF le-a anunțat pentru anul acesta (în martie și în octombrie), sub umbrela Creative Fitness Studio se va mai organiza:

  • Personal Innovation Challenge – în vară – program intensiv de dezvoltare personală
  • Creative Fitness Studio pentru companii – programe personalizate pentru echipe din diverse departamente. Aici găsiți o prezentare numai bună arătat colegilor. Echipa CFS are grijă să vină cu cele mai potrivite propuneri de experiențe adaptate realității fiecărui participant.
  • din martie, ceva nou în programul CFS – seri lunare inspirationale despre noi trenduri și inovație în diverse domenii, cu Vlad și invitații săi speciali

Proiect lansat de Fundația Friends For Friends împreună cu trainerii programului, Vlad Tăușance și Sandra Ghițescu

În perioada 17-23 februarie, oricine se înscrie în program beneficiază de pachetul programului la un costul special de 160 de euro în loc de 185 de euro.

Pentru mai multe detalii, explorați www.ffff.ro.

Despre Fundația Friends For Friends

Fundația Friends For Friends (FFFF) crede în puterea creativității în sens mai larg, al inovației. Dintre cele mai cunoscute proiecte FFFF: Premiile Superscrieri. Non-ficțiuni care schimbă lumea – competiție de scriere creativă și jurnalism narativ, expoziția Ciorne 2.0 – Cum devin ideile realitate?, Biblioteca FFFF -peste 1500 de cărți utile profesioniștilor implicați în industrii creative, Lobul Creativ – emisiune on-line care explorează cariere de succes, și, nu în ultimul rând, evenimentele de la Caffffe Creativa.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.