Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Agenția re7Consulting va susține două cursuri de marketing digital pentru agenția de training Creative Business Management

0

Agenția de training Creative Business Management va lansa o nouă serie de cursuri în domeniul marketingului digital în colaborare cu agenția re7consulting România, una dintre cele mai dinamice agenții de pe piață. Programul constă în două cursuri noi de SEO și Social media și va fi lansat în luna iunie a acestui an. Cursurile completează portofoliul de training al agenției în domeniul marketingului digital cu un program bazat pe know-how-ul internațional al agenției.

Programul propus de agenția de marketing digital reflectă cele mai utile informații pe care le-au dobândit în decursul celor 5 ani de activitate pe piața din România. Cunoștințele împărtășite de traineri sunt completate cu experiența internațională a agenției, aceasta făcând parte din grupul german re7Consulting. Temele cursurilor sunt adaptate nevoilor pieței și reflectă experiența agenției în raport cu clienții români.

”Explozia tehnologică produsă în ultimii ani în mediul digital a deschis calea pentru noi oportunități de afaceri, ceea ce a dus la migrarea masivă a mediului de afaceri către online și la adaptarea politicilor de business la noile cerințe. Marketingul digital este motorul din spatele strategiilor pe care companiile, nu numai cele mari, dar mai ales companiile mici și mijlocii, le adoptă pentru a-și vinde produsele sau serviciile. Prin urmare, companiile trebuie să înțeleagă marketingul digital și strategiile care stau la baza campaniilor promoționale din mediul online, ca o condiție esențială pentru construirea unei afaceri sănătoase și profitabile, care să se impună pe piață. Aceste cursuri oferă toate informațiile de care oamenii care activează în online au nevoie pentru a putea realiza pe cont propriu campanii de SEO sau de Social Media pentru clienții lor”, spune Sebastian Baier, CEO re7consulting Romania.

Cursurile încep în luna iunie și vor fi cuprinse în modulul de marketing digital al agenției Creative Business Management. În perioada 16-17, Ciprian Stoian, blogger și pasionat SEO, va susține cursul “Totul despre SEO”, iar o săptămână mai târziu Alexandra Cerbu va preda modulul de “Social Media Optimization”. Cele două module sunt incluse într-o ofertă specială cu discount de 10% la achiziția întregului pachet.

Ne-am propus să devenim furnizorul preferat al pasionaților de marketing digital prin oferirea unui pachet de informații complet și ușor de înțeles. Implicarea re7Consulting ca agenție de servicii integrate de marketing digital în crearea programelor de curs este un avantaj de necontestat pentru noi, ca furnizor de formare profesională. În acest fel, ne asigurăm de faptul că informațiile livrate sunt actuale și vin din experiența cotidiană a lectorilor noștri. Know-how-ul internațional al partenerului nostru ne va ajuta să aducem informații de calitate publicului format din comunicatori, freelanceri și antreprenori. Aceștia vor înțelege mai bine care este rolul marketingului digital în dezvoltarea unei afaceri și care sunt uneltele cele mai potrivite pentru a implementa o strategie de succes” a declarant Bianca Preda, business manager în cadrul Creative Business Management.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.