Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Agenda Bio #10, echilibru în natură

0

Pentru că soarele ne este complice și frumoasa grădină a Casei Universitarilor (București) ne este gazdă, vă dăm întâlnire pe 23 și 24 iunie 2018 la Agenda Bio, evenimentul complet și complex dedicat unui stil de viață sănătos și armonios, caracterizat de echilibru pentru suflet, trup și minte.

Pentru echilibrul tău și al familiei tale ediția cu numărul #10 aduce împreună seminarii, ateliere de gătit și nutriție, sesiuni și clase de yoga și aproximativ 70 de branduri preocupate de stilul tău de viață. În cadrul evenimentului reunim specialiști și traineri din diverse domenii de activitate și interes, care își dedică timpul și experiența pentru a te ajuta să atingi echilibrul mult dorit și căutat.

Te invităm să te bucuri de natură, limonadă, înghetață și cafea, delicii și produse bio și vegane la Agenda Bio, pe 23 -24 iunie 2018.

Ce vei găsi la Agenda Bio #10?

  • Zonă de târg cu aproximativ 70 de standuri cu produse bio și naturale;
  • Food area: mâncare vegetariană și vegană (terasa restaurantului);
  • Tatuaje cu henna;
  • Clase de yoga, seminarii de dezvoltare personală și nutriție, incluse în biletul de intrare;
  • Spectacol interactiv pentru copii (duminică, în prima parte a zilei);
  • Zonă cu ateliere de creație pentru copii

Când? – Sâmbătă și duminică, 23 și 24 iunie 2018; 10:00 – 20:00

Unde? – În grădina Casei Universitarilor București (str. Dionisie Lupu 46 )

Cum? – Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei/persoană/zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani pot intra gratuit. Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg, la seminarii, clase de yoga și degustări şi testări de produse.

Mai multe detalii găsiți pe www.agendabio.ro şi ȋn event-ul de pe Facebook: https://goo.gl/tx2Vpt

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.