Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AFLĂ despre neuromarketing! Înscrie-te la Congresul Naţional al Studenţilor la Comunicare

0

CNSC şi-a pornit microfonul pentru cea de-a 11-a ediţie.

PRIME România anunţă începerea înscrierilor pentru cea de-a 11-a ediţie a Congresului Naţional al Studenţilor la Comunicare, ce va avea loc între 8 şi 10 mai 2014, la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti (Calea Plevnei, nr.61). Înscrierile se fac pe site-ul cnsc.primeromania.ro, până pe 5 mai.

neuromarketing

Tema aleasă anul acesta, Neuromarketingul, continuă seria subiectelor inedite şi puţin discutate în România, cu care ne-au obişnuit de-a lungul timpului organizatorii CNSC. ,,Am încercat prin această ediţie să le oferim participanţilor ocazia de a dobândi cunoştinţe despre un domeniu inedit, puţin discutat în România. Ştim că poate părea un termen complicat, însă modalitatea de abordare din cadrul evenimentului va fi una pe înţelesul studenţilor. De asemenea, nu vom pune accentul pe partea tehnică a conceptului, ci pe impactul neuromarketingului asupra consumatorilor şi modul în care brandurile folosesc aceste cercetări. Neuromarketingul este un domeniu în faţa căruia consumatorii nu pot avea secrete, este un pas înainte pentru campaniile şi strategiile de PR, publicitate sau marketing”, a declarat Alina-Mihaela Sultana, Project Manager CNSC.

Prima conferinţă, Introducere în neuromarketing, va avea loc pe data de 8 mai, la ora 10:00, şi le va oferi celor prezenţi o experienţă menită să îi iniţieze în tainele neuromarketingului. Participanţii vor afla de la specialiştii din domeniu cum poate fi definit conceptul de neuromarketing, care sunt originile acestuia, ce tehnologii se utilizează şi relevanţa studiilor realizate, diferenţele dintre studiile efectuate în strainătate şi cele din Romania şi ce rol au acestea în crearea unei relaţii între brand şi consumatori.

Cea de-a doua conferinţă, Neuromarketing – noua cale de cunoaştere a consumatorului, care începe la ora 14:10, a fost gândită să le ofere participanţilor insighturi despre tehnicile şi strategiile de neuromarketing folosite în mediile online şi offline. În cadrul acesteia, participanţii vor afla care este impactul simturilor asupra rațiunii în momentul alegerii produsului. Vor fi aduse în discuţie avantajele şi dezavantajele acestui domeniu, regulile după care se ghidează, dar şi bugetul necesar unor astfel de studii şi campanii.

Ziua a doua, 9 mai, va începe cu o conferinţă intitulată Neurodesignul în publicitate și relații publice, la ora 10:00, în care vor fi analizate  avantajele folosirii neurodesignului în publicitate și relații publice și impactul pe care îl au imaginile, plasarea produselor, packagingul, culorile asupra deciziei de achiziționare a produselor sau de utilizare a anumitor servicii.

La finalul zilei, în cea de-a patra conferinţă, Neuroetica. Concluzii și previziuni, la ora 14:10, vor fi aduse în discuţie previziuni despre evoluţia campaniilor de neuromarketing, iar participanţii vor afla care sunt urmările negative sau pozitive ale neuromarketingului şi  care este modul în care acesta este privit de consumatori şi de specialişti.

După fiecare conferinţă, organizatorii şi-au propus să invite un specialist în comunicare pentru a exemplifica punctele atinse în cadrul conferinţei printr-un studiu de caz.  Rolul conferinţei este foarte important pentru că ea reprezintă un fundament, oferindu-le participanţilor un bagaj critic. Ulterior, cei prezenți îl pot folosi pentru a se antrena în discuţii cu profesioniştii care vin să exemplifice subiectele dezbătute în panelurile dedicate studiilor de caz. ,,Aşa cum i-am obişnuit pe participanţi, întregul eveniment are un caracter interactiv: pot intra în discuţii cu invitaţii, li se prezintă multe exemple şi chiar experimente pentru a-i ajuta să înţeleagă cât mai bine noţiunile prezentate”, a declarat Gina Novac, Project Manager CNSC.

Ultima zi de eveniment, 10 mai, este dedicată workshopurilor care se vor desfăşura simultan, începând cu ora 12:00. Cei care se vor înscrie vor avea şansa de a pune în aplicare cunoştinţele acumulate în cele două zile de conferinţe şi studii de caz. Workshopurile reprezintă o parte foarte importantă a CNSC-ului, pentru că le oferă studenţilor şansa de a lucra sub îndrumarea profesioniştilor la realizarea unor campanii cu componente de neuromarketing.

Înscrierile la eveniment se realizează pe site-ul cnsc.primeromania.ro, la secţiunea Înscrieri, până pe 5 mai 2014. Taxa de participare este de 35 RON pentru conferinţe şi studii de caz, iar pachetul complet, care include şi accesul la workshopuri, este de 45 RON. Indiferent de pachetul ales, taxa include  accesul la petrecerea din cea de-a doua zi şi gustarea din pauze.

CNSC este susţinut de partenerii:  Dacia, Comunicare.ro, Bitdefender, Webhelp, Danone, Coca-Cola HBC România, Brandbuilders, Oriflame, Alka şi de partenerii media: IQads Kadett, IQool, Iaa.ro, Romanian Copywriter, StudentIQ.ro, România pozitivă, ClujLife.ro, 7 seri, StartUB, PR Wave, COMUNICATE DE PRESĂ, Buzz!Camp, Student din Provincie, Gen90, BestJobs, Şcoala ADC*RO, Bucharest Guide, Going out, Calendar evenimente, PR România, Chelgate Public Affairs & Public Relations, Educativa, Integral, ABC Antreprenori, cv30, Gazeta de Stiri, Romanian Copywriter.

Despre CNSC

Congresul Naţional al Studenţilor la Comunicare este un eveniment PRIME. Aflat la ce-a de-a 11-a ediţie, evenimentul a devenit, treptat, unul din cele mai importante şi cunoscute evenimente ale asociaţiei datorită caracterului informal pe care îl adoptă. CNSC oferă studenţilor oportunitatea  de a interacţiona cu cei mai buni specialişti, de a întreba, de a discuta şi de a primi răspunsuri cu privire la cele mai interesante subiecte din domeniul comunicării.

Despre PRIME

PRIME este singura asociaţie de relaţii publice şi comunicare din ţară. Experienţa PRIME înseamnă comunicare strategică, o echipa unită şi 16 ani de evenimente pentru studenţii pasionaţi de comunicare.

PRIME este o organizaţie prezentă în mai multe ţări europene printre care: România, Slovenia, Spania.

Asociaţia studenţească PRIME are sediul central în Bucureşti şi două filiale naţionale în Braşov şi Iaşi.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.