Află cum este folosită tehnologia în medicină la un nou meetup Changeneers!

0

The good technology in the medical field

La nivel global, peste 350 milioane de oameni suferă de depresie, iar jumătate dintre aceștia nu primesc în mod activ niciun fel de tratament. În România, între 1 și 3 nou-născuți dintr-o mie riscă să aibă pierderi ale auzului când ajung pe lume. Asta înseamnă că anual, numai în București, se pot naște 45 copii surzi.

Două probleme diferite, care au însă un numitor comun: startup-uri din România folosesc tehnologia pentru a le rezolva!

Te invităm pe 27 noiembrie, de la ora 18:30, la Impact Hub Bucharest, la un nou meetup Changeneers: The good technology in the medical field, să vorbim despre impactul pozitiv al tehnologiei în medicină.

Află povestea din spatele aplicațiilor I’m Fine și Nummo, cum au pornit, ce rezultate speră să obțină și cunoaște alți oameni pasionați de tech, medicină, potențiali colaboratori sau alți antreprenori ca tine!

Participarea este gratuită, dar te rugăm să confirmi participarea pe site-ul evenimentului.

ÎNSCRIE-TE LA MEETUP!

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.