Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AFI Palace Cotroceni trimite un strop de primăvară românilor de peste hotare

0

Anul acesta, AFI Palace Cotroceni celebrează venirea primăverii într-un mod autentic prin lansarea în premieră a campaniei „Mărțișor călător”.

AFI Palace Cotroceni_Martisor calatorRomânii de peste hotare duc dorul tradițiilor și obiceiurilor naționale, printre care și îndrăgita sărbătoare a mărțișorului, astfel că centrul comercial va oferi clienților săi ocazia de a trimite rudelor și prietenilor de departe un strop de primăvară.

„AFI Palace Cotroceni este un promotor al tradițiilor românești, și este o onoare pentru noi să fim alături nu doar de vizitatorii noștri, ci și de prietenii lor aflați în străinătate, prin intermediul unui simbol autentic, precum mărțișorul”, declară Aura Dinu, Head of Marketing AFI Palace Malls Division.

Până pe 8 martie, clienții care se vor înscrie în campanie au șansa să câștige “mărțișoare călătoare” din argint, pe care AFI Palace Cotroceni le va trimite în numele lor, prietenilor dragi plecați din țară. În plus, 3 dintre participanți vor putea câștiga, prin tragere la sorți, bilete de avion oferite de Blue Air, pentru a-și vizita rudele sau prietenii stabiliți peste hotare.
Toate detaliile campaniei „Mărțișor călător”, precum și regulamentul, sunt disponibile pe pagina de web www.aficotroceni.ro.

Luna martie debutează în AFI Palace Cotroceni și cu o serie de evenimente surpriză pentru toți vizitatorii centrului comercial, menite să întâmpine cum se cuvine primăvara.

Pe 8 martie, Pro Fm va organiza în AFI cea de-a cincea ediție a concertului Super Girl. Vor urca pe scenă unii dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului, printre care Andra, Voltaj, Elena Gheorghe, Adrian Sînă, Lidia Buble, Mihail, Nicole Cherry, Yanka, Mira.

De asemenea, AFI Palace Cotroceni găzduiește și tradiționalul târg de mărțisoare, unde sunt expuse o mulțime de accesorii, obiecte artizanale și decorațiuni, ce se pot transforma în cadoul perfect pentru cineva drag la început de primăvară.

AFI Palace Cotroceni aduce surprize și noutăți și iubitorilor de modă, care sunt așteptați să descopere noile trenduri ale anului în colecțiile de primăvară- vară, ce au fost deja introduse de magazinele de fashion.
Pentru mai multe informaţii despre evenimente sau noutăţi din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.