Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AFI Palace Cotroceni lansează AFI Aventurier, cel mai mare parc de aventură dintr-un mall din Europa

0

AFI Palace Cotroceni anunță lansarea AFI Aventurier, cel mai nou și mai modern parc de aventură indoor, unic în rândul centrelor comerciale din Europa. Cu o investiție de peste 200.000 de Euro, parcul de aventură AFI Aventurier a fost dezvoltat de Capitala Aventurii, companie specializată în construcția de parcuri de aventură indoor.

Odată cu deschiderea AFI Aventurier, AFI Palace Cotroceni își consolidează poziția de lider pe zona de entertainment în rândul centrelor comerciale din țară.

AFI Aventurier_lansare

“AFI Palace Cotroceni este în momentul de față unul dintre cele mai complexe proiecte de retail din România, care se bucură de o poziționare privilegiată, atât din punct de vedere al accesibilității, cât și din punct de vedere al numărului mare de branduri pe care îl găzduiește. Noi ne-am poziționat nu doar ca un centru comercial, ci ca o destinație cu opțiuni multiple de shopping și de petrecere a timpului liber. Fără îndoială, zona de entertainment va rămâne în continuare un punct forte și un element de atracție în rândul vizitatorilor noștri și, nu în ultimul rând, o parte integrantă din strategia noastră de dezvoltare pe termen mediu și lung.”, a declarat Sorin Scîntei, General Manager AFI Palace Cotroceni.

“Am ales să deschidem primul Aventura Park de acest gen din România, în AFI Palace Cotroceni, deoarece este singurul centru comercial din ţară care permite dezvoltarea unui astfel de proiect, atât din punct de vedere al structurii de rezistență, cât și din perspectiva dimensiunilor și designului. Totodată, alte aspecte pe care le-am avut în vedere au fost traficul mare al centrului comercial şi accesibilitatea. Construcția a fost realizată împreună cu alpiniști profesioniști și beneficiează de unele dintre cele mai noi și moderne sisteme de siguranță de pe piață. În perioada următoare ne vom axa pe dezvoltarea AFI Aventurier cu un traseu pentru copiii cu vârste între 4 și 14 ani și pe construcția unui perete de escaladă. Putem spune că AFI Aventurier este cel mai mare şi complex parc de aventură indoor dintr-un centru comercial din Europa, ţinând cont de elementele de noutate pe care le aduce şi de structura sa.” a adăugat Liviu Iane, Director General Capitala Aventurii.

AFI Aventurier cuprinde un traseu pentru adulți cu peste 25 de segmente, cu grade de dificultate diferite, dar și un traseu pentru copii.  Cel mai înalt punct care poate fi atins în parcul de aventură se află la aproape 26 de metri înălțime, comparabil cu înălțimea unei clădiri cu 9 etaje.

Un alt element spectaculos găzduit de AFI Palace Cotroceni este pânza de păianjen, cu o dimensiune de 250 mp, fiind cea mai mare dintr-un parc de aventură din România. Aceasta a fost realizată din aproape 1 kilomentru de sfoară și conține peste 100 metri de noduri, care formează legăturile.

Totodată, în parcul de aventură din AFI Palace Cotroceni a fost instalată cea mai lungă tiroliană dintr-un centru comercial din Europa, cu dimensiunea de 110 metri.

AFI Aventurier dispune de unele dintre cele mai moderne sisteme de siguranță folosite în parcurile de aventură. În noul proiect dezvoltat în centrul comercial au fost introduse echipamente de siguranță performante, iar pe traseele din parc este folosit modelul de carabinieră Speed Runner 2, lansat în luna mai a acestui an. Fiecare element din parc este asigurat și nu permite niciunui participant de pe traseu să își deschidă sistemul de siguranță.

În afară de parcul de aventură, anul acesta oferta de entertainment din AFI Palace Cotroceni a fost completată și cu alte proiecte inedite, respectiv centrul de distracție MaxFun, locul de joacă pentru copii Gymboland, precum și serviciul Ice karting introdus în premieră în România.

Toate acestea vin în completarea altor atracții deja cunoscute – patinoarul Cotroceni On Ice, cel mai mare patinoar acoperit dintr-un centru comercial din România, roller coasterul din cadrul Zorky’s Planet, primul roller coaster din Europa de Est construit într-un centru comercial, trenulețul electric Mini Express, arena LaserMaxx și multe altele.

AFI Aventurier va fi deschis publicului începând cu data de 1 septembrie 2016 și va avea un program de funcționare zilnic, în intervalul 10:00 – 23:00.

Pentru mai multe informaţii despre evenimente sau noutăţi din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFIPalace Cotroceni.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.