Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AFI Palace Cotroceni găzduiește finalele Campionatului Național și Campionatului European de Baschet 3×3

0

Anul acesta, AFI Palace Cotroceni este gazda finalelor Campionatului Național și European de Baschet 3×3, în perioada 26 august- 4 septembrie 2016. Astfel, timp de două week-enduri în centrul comercial se vor reuni echipe de baschet din România și din 11 țări europene, care vor concura pentru cele două titluri de campioană. Meciurile vor avea loc în zona de food court a centrului comercial, pe terenuri de baschet special amenajate.

AFI Palace Cotroceni_Baschet 3x3_1

Între 26 și 28 august 2016, se va desfășura finala Campionatului Național de Baschet 3×3 Superbet Tour, iar la o săptămână distanță, între 2 și 4 septembrie 2016, în AFI se vor juca meciurile din finala europeană.

„AFI Palace Cotroceni a fost gazda finalelor naționale de baschet 3×3 și în anii precedenți și ne bucurăm că anul acesta în centrul nostru comercial vor avea loc atât finala națională, cât și cea europeană. Vizitatorii noștri vor avea parte de două week-enduri pline de mișcare și adrenalină, și sperăm să fie prezenți în număr cât mai mare să își susțină echipele preferate.”, a declarat Georgiana Oltenescu, Corporate Marketing Manager AFI Europe România.

În cadrul campionatului național de baschet 3×3 Superbet vor juca 6 echipe, iar meciurile vor avea loc începând de astăzi, de la ora 18:00. Duminică, de la ora 16:40 vor avea loc semifinalele, iar finalista circuitului național de baschet 3×3 se va stabili după meciul de la ora 20:40.

În finala europeană, meciurile vor fi disputate între cele 12 țări participante: România, Elveția, Rusia, Serbia, Ucraina, Ungaria, Spania, Italia, Slovenia, Belgia, Austria și Republica Cehă. Programul va începe vineri, 2 septembrie, de la ora 17:00, iar duminică, meciurile vor avea loc de la ora 12:55. Finala europeană se va desfășura de la 19:45 pe terenul principal din centrul comercial.

Organizatorii au anunțat o atmosferă dinamică și multe momente dedicate publicului prezent să îi susțină pe baschetbaliști. Vizitatorii vor avea ocazia să admire trupa de majorete Dracula’s Girls, vicecampioană europeană, alături de Wiggle, mascota clubului de baschet Steaua CSM EximBank. Mai mult decât atât, toți cei prezenți vor putea câștiga zeci de premii speciale pregătite de organizatori.

Anul 2016 reprezintă un moment important pentru pasionații de baschet 3×3, întrucât în urma acestui sezon se va lua decizia privind includerea acestui sport în programul Jocurilor Olimpice la ediția Tokyo 2020.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.