Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AFI Palace Cotroceni a pregătit concerte live de jazz pentru serile de vară

0

AFI Palace Cotroceni întâmpină sezonul de vară cu concerte de jazz live în zona teraselor de la ieșirea Far. Concertele vor avea loc în fiecare săptămână în zilele de joi, vineri și sâmbătă de la orele 19:00 la 21:00.

AFI Palace Cotroceni

“În perioada verii, ne dorim să le oferim clienților noștri un cadru plăcut și relaxant, în care să se desprindă pentru câteva momente de rutina zilnică. De aceea, îi așteptăm la terasele din AFI Palace Cotroceni, unde vor avea ocazia să asculte live muzică jazz și să se bucure de băuturi răcoritoare, în compania celor dragi.” a declarat Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Prin parteneriatul cu UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, în cadrul stagiunii estivale din AFI Palace Cotroceni vor concerta unii dintre cei mai apreciați tineri interpreți de jazz din România, dar și grupuri ce s-au remarcat la festivalurile și concursurile importante dedicate acestui gen muzical. Bourbon Jazz Unit, New Landscapes, Alexandru Arcuș Trio și Cristi Horia & Flores (When violin meets guitar) sunt doar câteva nume ce vor fi prezente în cadrul serilor tematice. Prin acest proiect, organizatorii își doresc să promoveze muzica jazz într-un cadru cât mai extins și să împărtășească vizitatorilor centrului comercial o parte din tainele genului muzical.

În perioada anotimpului cald, AFI Palace Cotroceni pune la dispoziție diverse oferte de relaxare, atât în incinta mall-ului, cât și la terasele deschise la cele două intrări, Galaxy și Far. Astfel, bucureștenii se pot bucura de opțiuni atractive de petrecere a timpului liber, într-un cadru plăcut și cu gamă extinsă de băuturi răcoritoare și preparate delicioase.

Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comments are closed.