Afacerile se muta pe tabla de sah / 26-28 noiembrie 2010 Bucuresti

0

Ca şi în şah, business-ul necesită analiză, tact şi predictibilitate. Pentru a câştiga e nevoie să calculezi mişcarea adversarului şi să fii cu o mutare înainte şi să respecţi un set strict de reguli.  Pornind de la ipoteza că şahul şi mediul de afaceri au foarte multe în comun, Oxygen Servicii SRL și Mastermind Communications SRL prin portalul CalendarEvenimente.ro în colaborare cu Federația Română de Șah şi-au propus să testeze acest lucru.

Astfel, competitorii din mediul de afaceri se vor aşeza în faţa tablei de şah în cadrul primului Turneu de Şah pentru bănci şi companii – ŞAH LA BUSINESS. Evenimentul se va desfăşura în perioada 26-28 noiembrie 2010 la București şi va reuni pasionaţii de şah din mediul de afaceri.

Proiectul doreşte să popularizeze şahul în rândul oamenilor de afaceri şi angajaţilor acestora prin organizarea de partide atât la nivel individual, cât și pe echipe. În acest context, companiile pot intra în competiţie cu echipe sau cu un singur strateg. Din această perspectivă, turneul “ŞAH LA BUSINESS” şi-a propus să apropie băncile și companiile într-o întrecere sportivă unde respectul și fair-play-ul primează.

Chiar dacă evenimentul se adresează amatorilor, seriozitatea şi profesionismul sunt nelipsite, ceea ce face din turneul de şah un punct de referinţă pentru iubitorii de şah. Arbitrajul partidelor programate în cadrul turneului va fi asigurat de către Federaţia Română de Şah.

Pe parcursul celor trei zile de competiţie, oamenii de afaceri şi angajaţii acestora, vor ieşi din spatele birourilor pentru a-şi concentra atenţia asupra celor 64 de patrate alb-negre, analizând variante şi contruind strategii de atac. Strategul care va câştiga turneul va avea onoarea de a juca o ultimă partidă cu o mare personalitate a sectorului de business. Totodată, participanţii vor putea asista la o partidă demonstrativă între 2 mari maeștri internaționali si un moment surpriză. La finalul turneului, participanţii vor primi premii reprezentând cupe, medalii, produse și obiecte promoționale.

Detalii pe calendarevenimente.ro

foto pe calendarevenimente.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează