Afacerile se muta pe tabla de sah / 26-28 noiembrie 2010 Bucuresti

0

Ca şi în şah, business-ul necesită analiză, tact şi predictibilitate. Pentru a câştiga e nevoie să calculezi mişcarea adversarului şi să fii cu o mutare înainte şi să respecţi un set strict de reguli.  Pornind de la ipoteza că şahul şi mediul de afaceri au foarte multe în comun, Oxygen Servicii SRL și Mastermind Communications SRL prin portalul CalendarEvenimente.ro în colaborare cu Federația Română de Șah şi-au propus să testeze acest lucru.

Astfel, competitorii din mediul de afaceri se vor aşeza în faţa tablei de şah în cadrul primului Turneu de Şah pentru bănci şi companii – ŞAH LA BUSINESS. Evenimentul se va desfăşura în perioada 26-28 noiembrie 2010 la București şi va reuni pasionaţii de şah din mediul de afaceri.

Proiectul doreşte să popularizeze şahul în rândul oamenilor de afaceri şi angajaţilor acestora prin organizarea de partide atât la nivel individual, cât și pe echipe. În acest context, companiile pot intra în competiţie cu echipe sau cu un singur strateg. Din această perspectivă, turneul “ŞAH LA BUSINESS” şi-a propus să apropie băncile și companiile într-o întrecere sportivă unde respectul și fair-play-ul primează.

Chiar dacă evenimentul se adresează amatorilor, seriozitatea şi profesionismul sunt nelipsite, ceea ce face din turneul de şah un punct de referinţă pentru iubitorii de şah. Arbitrajul partidelor programate în cadrul turneului va fi asigurat de către Federaţia Română de Şah.

Pe parcursul celor trei zile de competiţie, oamenii de afaceri şi angajaţii acestora, vor ieşi din spatele birourilor pentru a-şi concentra atenţia asupra celor 64 de patrate alb-negre, analizând variante şi contruind strategii de atac. Strategul care va câştiga turneul va avea onoarea de a juca o ultimă partidă cu o mare personalitate a sectorului de business. Totodată, participanţii vor putea asista la o partidă demonstrativă între 2 mari maeștri internaționali si un moment surpriză. La finalul turneului, participanţii vor primi premii reprezentând cupe, medalii, produse și obiecte promoționale.

Detalii pe calendarevenimente.ro

foto pe calendarevenimente.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează