AEGEE-București te așteaptă la Training 4 Trainers!

0

Asociația Studenților Europeni AEGEE Bucuresti te invită pe 18 martie la Universitatea Europei de  Sud-Est Lumina în București la Training 4 Trainers să descoperi alături de traineri internaționali arta de a vorbi în public, secretele unei bune dezvoltări personale, cum să-ți gestionezi timpul în mod eficient, dar și eficace, managementul personal și nu în ultimul rând, arta și tehnica leadership-ului. Nu numai că vei învăța de la traineri lucruri noi, dar la final vei putea să le oferi feedback constructiv cu privire la traininguri. Aceștia vor fi mai mult decât nerăbdători să afle părerea ta, așa că nu ezita, exprimă-ți punctul de vedere!

11001612_10206093988449228_69699148284858591_o
În plus, vom acorda premii participanților. Vei pleca atât cu informații noi, cât și cu premii pe măsură. Vino, te așteptăm! Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Aplică aici până pe 10 martie! (Formular de înscriere) Singura condiție de participare este să cunoști limba engleză, pentru că trainingurile se vor desfășura numai în limba engleză, acestea fiind ținute de traineri străini.

Training  for Trainers este un eveniment de tipul Școală Europeană, organizat în fiecare an de una din localele AEGEE Europe, cu ajutorul AEGEE Academy. Structura sa implică 6 zile de traininguri specializate, susținute de traineri profesioniști din Europa, aleși de AEGEE Academy, pentru cei 15-20 participanți, iar în cea de-a 7-a și ultima zi a proiectului, fiecare participant va ține câte un training unui public format din studenți, punând în practică ceea ce a învățat în urma proiectului. Prin acest proiect, dorim să contribuim la formarea unei echipe de traineri profesioniști, motivați și activi, ce vor inspira și alți membri din localele AEGEE, cât și alți tineri interesați de educația non-formală.

Asociația Studenților Europeni AEGEE- București reprezintă una dintre cele 188 de filiale ale AEGEE-Europe existente în 40 de țări din Europa și a fost înființată în 1997 de către Andrei Popescu. AEGEE-București promovează valorile europene și își propune să îmbunătățească gradul de informare și activitatea de cercetare a studenților, într-un cadru bazat pe cooperare, toleranță și respect reciproc. Dorim să stimulăm comunicarea, difuzarea informației și să încurajăm spiritul de inițiativă, într-un mediu multidisciplinar, cu impact atât la nivel local, cât și european.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează