Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AEGEE-București te așteaptă la #Social Media!

0

Asociația Studenților Europeni AEGEE Bucuresti te invită pe 20 și 21 mai la cea de-a doua ediție a #SocialMedia- Blogging versus Vlogging.

În cadrul acestui proiect, tinerii pasionați de social media și de online vor putea să interacționeze cu cei care lucrează deja în domeniu și să învețe tactici noi, non-conformiste de promovare în mediul online, atât pentru dezvoltarea lor personală, cât și profesională.

Accentul va fi pus pe doua modalitati de comunicare în mediul online: blogging și vlogging. Clarificarea si intelegerea celor doua notiuni, avantajele si dezavantajele lor, precum si aplicabilitatea lor in diferite domenii reprezintă obiectivele principale ale evenimentului.

aegee

Pe parcursul întregului eveniment, vor avea loc  patru conferințe pe teme legate de domeniul bloggingului și al vloggingului, urmate de sesiuni de întrebări și răspunsuri, adresate speakerilor de către public.

În prima zi, 20 mai, dedicată bloggingului, începând cu ora 13 :30, participanții vor asista la două conferințe. Prima conferință, Tendințe actuale în blogging, îl va avea ca speaker pe bloggerul Alexandru Ciucă, deținător al blogului hoinaru.ro. În cadrul celei de-a doua conferințe, Cristian Ghingheș,  kristofer.ro, ne va vorbi despre  Impactul blogging-ului aspura mass-mediei tradiționale.

Conferințele zilei doi, 21 mai, vor debuta cu conferința prezidată de Vali Dobrogeanu, Rezumatul zilei, Captarea și fidelizarea audiențelor. În continuare, Matei Dima, deținător al BRomania, le va vorbi participanților despre asemănările și deosebirile dintre vloggingul american și cel românesc în cea de-a patra conferință, Vlog american vs vlog românesc- asemănări și deosebiri. Evenimentul se va încheia cu o tombolă pentru participanți.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din București, Calea Plevnei, numărul 61. Accesul la eveniment se va face în baza unui formular.

Detalii pe pagina de Facebook e proiectului : https://www.facebook.com/SocialMediaAEGEE

Asociația Studenților Europeni AEGEE- București reprezintă una dintre cele 204 filiale ale AEGEE-Europe existente în 40 de țări din Europa și a fost înființată în 1997 de către Andrei Popescu. AEGEE-București promovează valorile europene și își propune să îmbunătățească gradul de informare și activitatea de cercetare a studenților, într-un cadru bazat pe cooperare, toleranță și respect reciproc. Dorim să stimulăm comunicarea, difuzarea informației și să încurajăm spiritul de inițiativă, într-un mediu multidisciplinar, cu impact atât la nivel local, cât și european.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.