Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AEGEE-București recrutează. Hai și tu!

0

Ai auzit că AEGEE îți vizează pașaportul european spre HR, PR și Fundraising?

elsa pasaport

Dacă îți face cu ochiul vreunul din aceste domenii, te așteptăm să călătorești împreună cu noi pe un drum european plin de proiecte interesante. Înarmează-te cu motivație și curaj și vino începând cu Luni, 28 septembrie în ASE la Târgul ONG-urilor Studențești să ne cunoști. Pregătește-te să întâlnești oameni faini, cum ne place nouă să spunem și open-minded! Cu siguranță te vei simți în scurt timp de-al casei.

AEGEE-București te va ajuta să-ți cunoști drepturile de student european și te va trimite în cea mai frumoasă expriență a acestor ani. Dacă vrei să îți pui creativitatea la încercare, alătură-te echipei noastre care a pregătit pentru tine activități interactive si distractive. Convinge-te singur că aici este locul în care îți vei face prieteni noi, dar te vei dezvolta de asemenea, personal si profesional. Dă puțină culoare anilor de studenție cu AEGEE-București!

AEGEE-București a participat și la Zilele Culturale ADfel, proiect organizat de IQads pe 21-23 septembrie în Fabrica cu multe activități interactive și haioase! Dacă nu ai trecut pe acolo să ne cunoști, nu-ți face griji! Mai ai cel puțin încă două șanse: începând de luni, 28 septembrie ne găsești la standul din ASE sau pe 8 octombrie la prima ediție a evenimentului Noaptea ONG-urilor studentesti ! Ne vedem acolo!

Dacă te-am convins, poți completa Formularul de inscriere pentru a intra în până pe 11 octombrie!

Urmărește-ne pagina https://www.facebook.com/aegeebucuresti pentru mai multe informații și nu ezita să ne contactezi pentru întrebări!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.