AdRev se pregateste pentru cea de-a 5-a editie! Bucuresti, 1-5 martie 2010

0

Dacă eşti pasionat de publicitate, te aşteptăm la conferinţele AdRev ediţia a V-a în perioada 1-5 martie la Teatrul Naţional Bucureşti, Galeriile ArtExpo.

ADVICE Students organizează şi în acest an bine cunoscutele conferinţe pe teme publicitare, destinate studenţilor interesaţi de domeniul comunicării, adunate sub un nou nume: „AdRev”.

Aşa cum a obişnuit, în fiecare an ADVICE Students porneşte o revoluţie în lumea advertising-ului, sub forma unor conferinţe cu şi despre publicitate, pentru studenţii pasionaţi de domeniul comunicării. Fiind un eveniment deja cu tradiţie, acesta nu lipseşte nici în acest an din grila de proiecte marca ADVICE. Conform valorilor organizaţiei – simplitate, creativitate, provocare, dezvoltare continuă – evenimentul va suferi o mică schimbare în acest an: informaţie mai multă şi mai concisă în cadrul unor conferinţe mai scurte – doar 45 de minute – toate acestea sub un alt nume: „AdRev”.

Evenimentul se desfăşoară pe parcursul a cinci zile, de pe 1 până pe 5 martie, de la ora 17:00, la Teatrul Naţional Bucureşti, Galeriile ArtExpo. În fiecare din aceste zile este abordată o nouă temă bine dezbătută de-a lungul a trei conferinţe:

• RETRO & VINTAGE – Această primă zi este destinată publicităţii clasice, în încercarea de a descoperi de ce reclamele cu „iz de vechi” au încă priză la public.
• ECO & SOCIAL – Un subiect de actualitate în zilele noastre, cele mai multe companii încercând să îşi îmbunătăţească imaginea prin numeroase campanii de responsabilitate socială.
• DIGITAL & VIRAL – Un domeniu deloc de neglijat, care câştigă tot mai mult teren în faţa metodelor clasice de promovare.
• PR Campaigns & Cultural Marketing – Pentru că promovarea se poate face şi într-un mod diplomat.
• BAD & SPOOF – Campaniile nereuşite din România şi spoof-urile cele mai cunoscute fac subiectul ultimei zile de conferinţe.

Mai multe informaţii pe adrevolution.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează