Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AdRev se pregateste pentru cea de-a 5-a editie! Bucuresti, 1-5 martie 2010

0

Dacă eşti pasionat de publicitate, te aşteptăm la conferinţele AdRev ediţia a V-a în perioada 1-5 martie la Teatrul Naţional Bucureşti, Galeriile ArtExpo.

ADVICE Students organizează şi în acest an bine cunoscutele conferinţe pe teme publicitare, destinate studenţilor interesaţi de domeniul comunicării, adunate sub un nou nume: „AdRev”.

Aşa cum a obişnuit, în fiecare an ADVICE Students porneşte o revoluţie în lumea advertising-ului, sub forma unor conferinţe cu şi despre publicitate, pentru studenţii pasionaţi de domeniul comunicării. Fiind un eveniment deja cu tradiţie, acesta nu lipseşte nici în acest an din grila de proiecte marca ADVICE. Conform valorilor organizaţiei – simplitate, creativitate, provocare, dezvoltare continuă – evenimentul va suferi o mică schimbare în acest an: informaţie mai multă şi mai concisă în cadrul unor conferinţe mai scurte – doar 45 de minute – toate acestea sub un alt nume: „AdRev”.

Evenimentul se desfăşoară pe parcursul a cinci zile, de pe 1 până pe 5 martie, de la ora 17:00, la Teatrul Naţional Bucureşti, Galeriile ArtExpo. În fiecare din aceste zile este abordată o nouă temă bine dezbătută de-a lungul a trei conferinţe:

• RETRO & VINTAGE – Această primă zi este destinată publicităţii clasice, în încercarea de a descoperi de ce reclamele cu „iz de vechi” au încă priză la public.
• ECO & SOCIAL – Un subiect de actualitate în zilele noastre, cele mai multe companii încercând să îşi îmbunătăţească imaginea prin numeroase campanii de responsabilitate socială.
• DIGITAL & VIRAL – Un domeniu deloc de neglijat, care câştigă tot mai mult teren în faţa metodelor clasice de promovare.
• PR Campaigns & Cultural Marketing – Pentru că promovarea se poate face şi într-un mod diplomat.
• BAD & SPOOF – Campaniile nereuşite din România şi spoof-urile cele mai cunoscute fac subiectul ultimei zile de conferinţe.

Mai multe informaţii pe adrevolution.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.