Adevăr sau Provocare @ShortsUP / 23 octombrie București

0

Filmul și teatrul fuzionează la ShortsUP, pe 23 octombrie
Adevăr sau Provocare: despre infidelitate în 12 feluri posibile

Infidelitatea văzută prin 12 povești scurte în teatru și film dă naștere unui experiment de artă contemporană fără rețetă. ShortsUP, proiectul prin care scurtmetrajele prind viață și D’AYA, compania independentă de teatru fondată de regizoarea Chris Simion își unesc forțele pentru un eveniment fără precedent: “Adevăr sau Provocare”. Acesta are loc duminică, 23 octombrie de la 19.00 la MNAC (Muzeul Național de Artă Contemporană din cadrul Palatului Parlamentului).

Filme scurte premiate despre infidelitate și tablourile piesei “Ce ne spunem când nu ne vorbim” (regia Chris Simion) își vor da replica pentru a compune un happening neconvențional, în premieră în România. Filmul și teatrul vor anula granițele și vor compune o reprezentație eclectică, dar cu același suflu: urban, apropiat de trăirile și nedumeririle cuplurilor contemporane.

Vinovăția, regretul și iertarea sunt doar o parte dintre necunoscutele care nuanțează și fac imposibilă aplicarea de etichete, când vine vorba de iubire. Iar minciuna și adevărul nu mai par atât de simple și de “alb-negru” într-un cuplu. Și totusi… Ai inșelat sau nu ai înșelat? Personajele, vinovate sau inocente, în film sau în teatru, îsi vor susține pledoariile duminică, pe 23 octombrie, la “Adevăr sau Provocare”. Din distribuția piesei fac parte Cristi Iacob, Ilinca Goia, Vitalie Bichir și Gabriela Iacob. Informații detaliate despre filme puteți găsi pe www.shortsup.ro.

Evenimentul marchează începerea sezonului 2011 – 2012, prin care ShortsUP readuce în atenție cele mai valoroase scurtmetraje din lume într-o platformă de expunere unică, ce îmbină filmul scurt cu artele conexe cinematografiei.

Biletele se vor pune în vânzare înainte de eveniment, la MNAC, Palatul Parlamentului.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează