Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Adevăr sau Provocare @ShortsUP / 23 octombrie București

0

Filmul și teatrul fuzionează la ShortsUP, pe 23 octombrie
Adevăr sau Provocare: despre infidelitate în 12 feluri posibile

Infidelitatea văzută prin 12 povești scurte în teatru și film dă naștere unui experiment de artă contemporană fără rețetă. ShortsUP, proiectul prin care scurtmetrajele prind viață și D’AYA, compania independentă de teatru fondată de regizoarea Chris Simion își unesc forțele pentru un eveniment fără precedent: “Adevăr sau Provocare”. Acesta are loc duminică, 23 octombrie de la 19.00 la MNAC (Muzeul Național de Artă Contemporană din cadrul Palatului Parlamentului).

Filme scurte premiate despre infidelitate și tablourile piesei “Ce ne spunem când nu ne vorbim” (regia Chris Simion) își vor da replica pentru a compune un happening neconvențional, în premieră în România. Filmul și teatrul vor anula granițele și vor compune o reprezentație eclectică, dar cu același suflu: urban, apropiat de trăirile și nedumeririle cuplurilor contemporane.

Vinovăția, regretul și iertarea sunt doar o parte dintre necunoscutele care nuanțează și fac imposibilă aplicarea de etichete, când vine vorba de iubire. Iar minciuna și adevărul nu mai par atât de simple și de “alb-negru” într-un cuplu. Și totusi… Ai inșelat sau nu ai înșelat? Personajele, vinovate sau inocente, în film sau în teatru, îsi vor susține pledoariile duminică, pe 23 octombrie, la “Adevăr sau Provocare”. Din distribuția piesei fac parte Cristi Iacob, Ilinca Goia, Vitalie Bichir și Gabriela Iacob. Informații detaliate despre filme puteți găsi pe www.shortsup.ro.

Evenimentul marchează începerea sezonului 2011 – 2012, prin care ShortsUP readuce în atenție cele mai valoroase scurtmetraje din lume într-o platformă de expunere unică, ce îmbină filmul scurt cu artele conexe cinematografiei.

Biletele se vor pune în vânzare înainte de eveniment, la MNAC, Palatul Parlamentului.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.