AdaptABILITY: workshop despre metode alternative in training

0

Vineri, 6 Octombrie, incepand cu ora 9:00, te invitam la Apollo111 sa descoperi si sa experimentezi 5 metode non-formale de invatare pe care le vei putea folosi in cadrul programelor de training dezvoltate de tine.

Sursa: aici.

Hai cu noi la singurul workshop din aceasta toamna axat pe metodologie de training, special gandit pentru cei pasionati de invatare!

La fel ca tine, si noi la Humanistic suntem pasionati de invatare in organizatii, fie ca ii spunem training, learning, workshop, follow up, etc. De aceea ne punem constant intrebari precum:

1. Ce metode alternative de invatare pot exista prin care sa atragem participantii la curs spre mai multa practica? Cum dezvoltam abilitati intr-un mod eficient, fara ca participantii sa lipeasca prea mult de la job?
2. Cum putem schimba atitudini in training? Prin ce metode? Prin ce exercitii pastram participantii conectati?
3. Cum flexibilizez mindset-ul spre schimbare, spre inovatie si nou? Cum ajut prin curs dobandirea agilitatii in gandire pentru a sustine schimbarea constanta?

Daca si tu esti preocupat sa gasesti raspuns la aceste intrebari, iti propunem sa intri cu noi in laborator ca sa testam metode alternative si combinatii de ingrediente pentru a recrea formula dezvoltarii profesionale.

___________
Ce se va intampla concret:
– vom aborda inovator 5 metode de invatare non-formala si vom vedea cum acestea se pot aplica in zona de business;
– vom intelege impreuna cum putem folosi mai bine spatiu in curs si cum aplicam tehnicile de vizualizare, dezbatere, teatru forum;
– vom impartasi practici din organizatii si vei cunoaste profesionisti ca tine cu care vei putea relationa si pe viitor.

____________
Cui se adreseaza?

– Tutoror celor pasionati de invatare care doresc sa testeze si invete metode alternative in dezvoltarea angajatilor
– Training managerilor care cauta inovatie in training
– Business Partner-ilor care au ca rol evaluarea de cursuri si vor sa inteleaga metodele din spatele lor.
– Trainerilor interni care vor sa schimbe un curs, chiar si cel de produse
– Moderatorilor sau facilitatorilor de evenimente ce isi doresc sa incerce forme creative

___________________________________________________
Agenda evenimentului – 6 Octombrie

9:00-14:30 ( + 45 de min PRANZ)

Teme abordate:
– SPATIU: cum putem folosi spatiu in training ca element in invatare?
METODA: ANIMATIE Socio-Educativa

– VIZUALIZAREA: cum putem folosi metoda vizualizarii pentru flexibilizarea midsetului?
METODA: ESPERE

– DISCURSUL: ce metode de argumentare se pot folosi in influentarea atitudinii?
METODA: DEZBATEREA STRUCTURATA

– ACTIVAREA: ce si cum mai pot fi simularile? Metode avansate de studii de caz;
METODA : TEATRU FORUM

– SHARING: cum putem folosi experienta colectiva intr-un mod natural in organizatii? Poate ea functiona in medii necontrolate?
METODE: OPEN SPACE TEHNOLOGY

Te rugam sa confirmi participarea ta cu un mail la office@humanistic.ro sau un reply unuia dintre colegii nostri pana la data de 30 septembrie, 2017.

Participarea la eveniment presupune achitarea unei taxe de 120 euro, platiti in lei la cursul facturarii. Detaliile despre cont si facturare le vei primi pe mail dupa confirmarea locului.

Pentru ca ne dorim un grad mare de interactivitate, locurile sunt limitate la 15.

Cine este HUMANISTIC?

Suntem un grup independent de oameni pasionati de invatare cu experienta in diferite domenii, ce actionam sub umbrela Humanistic – Experience a NEW LEARNING ECOSYSTEM. Urmarim crearea si dezvoltarea organizatiilor ce invata in mod constant prin dezvoltarea interna a ecosistemelor de invatare. Mai multe despre noi si proiectul nostru pewww.humanistic.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.