Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Acuarela Bufet se redeschide cu vernisajul The artivist’s guide on making the world a better place

0

Sâmbătă, 24 octombrie, de la 12:00, Acuarela Bufet își redeschide porțile cu vernisajul The artivist’s guide on making the world a better place. Echipață de toamnă și cu un meniu nou, Acuarela își va întâmpina clienții cu o expoziție care interpretează problemele globale prin sculptură, artă digitală, pictură sau ilustrație.

Acuarela Bufet_interior (5)Evenimentul este organizat împreună cu Asociația Culturală Imbold, de Art Weekend, și este o modalitate artistică de a aduce în vedere problemele globale actuale de la schimbările climatice, la importanța egalității de gen, pace, securitare sau asistență umanitară.

Expoziția „The artivist’s guide on making the world a better place” are loc în cadrul Anului European pentru Dezvoltare 2015, o inițiativă a Comisiei Europene menită să atragă atenția asupra unor teme de interes global și să promoveze eforturile europene pentru combaterea sărăciei.
În România, Anul European pentru Dezvoltare 2015 este finanțat de Comisia Europeană și de Ministerul Afacerilor Externe și este implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare – Centrul Regional pentru Europa și Asia Centrală.

Mai multe informații despre Anul European pentru Dezvoltare 2015 găsiți la: https://europa.eu/eyd2015/ro.
Artiști: Andrei Argaetic, George Roșu, Raluca Băraru, Marian Mardare, Alina Anca, Loreta Isac, Nehotărât Alexandru, Victor Fota, Lartist, Vlad Baciu
Curator – Andrei Argaetic
blue, bouquet, chrysanthemum, colorful, foxtail, pink, poppy, red flowers
Parteneri media: Sapte Seri, Feeder.ro, Zeppelin, Metropotam.ro, Agerpres, Cooperativa Urbana, Mixtopia, Sub25, Orasul meu, The Re:art, Cinemagia.ro, Urban.ro, Port.ro, Dizainar
Pentru mai multe informații:
Alexandra Bujeniță/Communication Manager/0741 40 32 38

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.