Actori pe care nu-i intalnesti oriunde

0

DUMINICA, 26 SEPTEMBRIE 2010, ORA 14.00,  LĂPTĂRIA ENACHE, etaj 4 Teatrul Naţional Bucuresti

Spectacol lectură după romanul
„Povestea unei fete şi a unui pian cu coadă” de Elena Bociorisvili
Recital cu actriţa Rodica Mandache
Rezervări la 0727.100.856
Preţ bilet: 20 Lei
www.daya.ro

Un proiect care îţi aleargă sufletul şi te determină să te întorci la tot ceea ce este frumos şi fragil în tine.
P.S. Recunoaşte că, oricât de puternic(ă) eşti, cotidianul te transformă şi ai nevoie de această insulă culturală. Te aşteptăm. Dedicat în exclusivitate celor care au nevoie de sensibilitate, umor şi emoţie.

Sunt Rodica Mandache şi te invit să petrecem o după-amiază altfel. Să trăim un spectacol lectură prin care să ne căutăm pe noi şi să ne recuperăm. „Povestea unei fete şi a unui pian cu coadă” înseamnă o oră în care putem să vedem cerul fără să ne uităm pe fereastră.

Duminică de duminică, o altă carte, un nou actor. Matineu pentru cei care se trezesc târziu.
Recomandat de Radio Guerilla.

Biletele se pot procura de la barul din Lăptăria Enache între 14.00-24.00.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează