Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Activarea ADN-ului

0

Activarea ADN-ului

Ce?

Dacă te-ai gândit cum să devi propriul tău maestru, cum să evoluezi în mod organic și să îți expansionezi accelerat conștiința în cel mai armonios și adânc vindecător mod posibil prin activarea ADN, atunci acest atelier este pentru tine.

Ca rezultat al participării tale, vei înțelege mecanismele ascensiunii și anatomia ta multidimensională, cum să te eliberezi de blocaje, cum să îți transformi realitatea și să îi ridici prin prezența ta pe ceilalți.

ATELIER 1 : DEBLOCAREA MINDSET-ULUI PRIN ACTIVAREA ADN

Aici afli ce fel de tipuri de „bariere” moștenite și create îți limitează experiența conștienței expansionate, respectiv activarea ADN, întelegi ce tipuri de distorsiuni și dezechilibre electro-magnetice sunt reținute în câmpul tău cuantic și cum le poți degaja COMPLET și descoperi dintr-o perspectivă FOARTE împământată:

1. Cum să eliberezi COMPLET drama cu tot bagajul karmic din viața ta și să radiezi iubire, claritate și o conexiune interioară solidă;

2. Cum îți poți reprograma subconștientul pentru un MINDSET de succes în toate domeniile tale de activitate;

3. Cum să îți activezi tehnologia interioară și să te aliniezi cu misiunea sufletului tău aici.

ATELIER 2 – MECANICA ASCENSIUNII ȘI ACTIVAREA ADN-ULUI AURIU

Aici vei afla despre Imortalitatea Fizică – aceasta este „setarea de fabrică” pentru fiecare din noi încriptată la nivel ADN, încă neaccesată de umanitate. Știința afirmă că avem 97% porțiuni genetice LATENTE și dacă DOAR 3% din codurile genetice codifică proteine, ce se intamplă cu restul? Ei bine, așteaptă acolo frecvența și codurile necesare pentru a se activa.

Cu cine?

Cătălin Tomescu este antreprenor și fondatorul Ascended Society. Este cunoscut de clienții săi din toată lumea pentru specializarea sa în vindecarea permanentă din câmpul cuantic și activarea ADN-ului latent.
Cătălin oferă asistență în spațiul dezvoltarii personale personale prin degajarea completă a blocajelor „nevăzute” care limitează percepția realității și expansiunea conștiinței pentru cea mai profundă și accelerată experiență de transformare disponibilă acum pe Pământ.
Prin experiența lui Cătălin și rezultatele vieții sale, poate ajuta pe oricine să elibereze complet „trecutul” și să recapete claritatea, prezența și dragostea necondiționată de sine cu care umanitatea e menită să opereze

Cu ce?

Intenția de a te elibera în această viață.

Când?

  1. sâmbată@incubator107, 17 ianuarie 2015 de la 19:00 la 21:00
  2. sâmbată@incubator107, 24 ianuarie 2015 de la 19:00 la 21:00

Unde ?

Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Vr%C4%83jitorilor/1444, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.