„Acoustic Summer” pe terasă cu Andrei Mardar si Ilie Dumitrescu

0

26.07 - Acoustic Summer

Suport artisti: 15 Ron
Duminica, 26 iulie, orele 18:00
RVSP: https://www.facebook.com/events/911904002222724/
Informatii si rezervari: 0720 326 925 / 0740 471 901.
Andrei Mardar si Ilie Dumitrescu abordeaza in concertele lor un repertoriu format din cover-uri ale anilor ’60 si pana in ziua de astazi.

Astfel, veti putea asculta preluari dupa artisti ca : Pink Floyd, Joe Cocker, Tracey Chapman, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Beatles, Bob Marley, Elvis Presley, Eric Clapton, Metallica, Rolling Stones, Sam Smith, Hozier, Queen, Rolling Stones, The Black Keys si multi altii.
Alandala Cafe – str. Aurel Vlaicu, nr. 70
Pentru a ajunge la Alandala, de la Piata Romana o luati pe Bvd Dacia si dupa Institutul Francez faceti stanga pe str Aurel Vlaicu.
Casa se afla pe partea dreapta a drumului la numarul 70 si o veti recunoaste dupa poarta colorata Alandala.
https://www.facebook.com/AlandalaCafe

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează