„Acoustic Summer” pe terasă @Alandala, duminica 19 iulie

0

19.07 - Acoustic Summer SessionDaniel Iudean – voce

Andrei Popa – chitară

Suport artisti: 10 Ron
Duminica 19 iulie, orele 18:00

RVSP: https://www.facebook.com/events/1477856275840175/

Informatii si rezervari: 0720 326 925 / 0740 471 901.

Andrei Popa a invatat sa cante la chitara singur si la 18 ani s-a alaturat trupei Negura Bunget, o trupa de metal din Timisoara cu care a fost in turneu european. La 19 ani s-a mutat in Bucuresti, unde a inceput sa cante cu o trupa de coveruri, ‘Cabaret’ timp de 3 ani. In urma unei preselectii intra in trupa Loredanei Groza, alaturi de care concerteaza si in prezent.

In paralel a pus bazele si unui proiect de Progressive death metal, ‘Illuminati’, lansand primul album „The Core” (2013). Tot acum 2 ani, alaturi de Bogdan Simion si Tudor Amarandei a facut proiectul ‘Ceva’, lansand si o piesa la radio Guerilla intitulata ‘Balaur’.

Alandala Cafe – str. Aurel Vlaicu, nr. 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piata Romana o luati pe Bvd Dacia si dupa Institutul Francez faceti stanga pe str Aurel Vlaicu.
Casa se afla pe partea dreapta a drumului la numarul 70 si o veti recunoaste dupa poarta colorata Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.