„Acoustic Summer” pe terasă #3 – Sun Day Resonance

0

„Acoustic Summer” pe terasă #3 – Sun Day Resonance
cu
Sorin Romanescu – chitară
Catalina Oana Beta – voce

Suport artisti: 20 Ron
Duminica 21 iunie, orele 18:00

RVSP: https://www.facebook.com/events/900885476624592/

21.06 - Acoustic Summer #3

Informatii si rezervari: 0720 326 925 / 0740 471 901.

La al treilea concert „Acoustic Summer” îi avem alături pe Sorin Romanescu (chitara) şi Catalina Oana Beta (voce) .

Sorin Romanescu este unul dintre cei mai buni chitariști de jazz din peisajul autohton. Compozitor, producător audio și profesor de chitară, a câștigat de-a lungul timpului o notorietate binemeritată, participând în peste cei 20 de ani de experiență la numeroase concursuri, festivaluri și reprezentații pe scene importante din țară și din străinătate. A fost, printre altele, desemnat muzicianul de jazz al anului iar in 2013 a fost nominalizat la premiile „GoPo” pentru cea mai bună muzică originală de film, cu documentarul ” Afacerea Tănase”.

Catalina Oana Beta este o prezenţă vocală tulburător de curată, expresivă şi vibrantă, revelând prin cântul ei un suflet de o delicateţe rară. Cântăreaţă şi compozitoare, experimentând mai multe genuri muzicale (folk, blues, electro şi jazz, bossa nova şi choru).

O voce ce îşi face tot mai mult simţită prezenţa în ultimii trei ani în peisajul muzicii underground, având o bogată activitate concertistică în Bucureşti şi în ţară.

Alandala Cafe – str. Aurel Vlaicu, nr. 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piata Romana o luati pe Bvd Dacia si dupa Institutul Francez faceti stanga pe str Aurel Vlaicu.
Casa se afla pe partea dreapta a drumului la numarul 70 si o veti recunoaste dupa poarta colorata Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează