„Acoustic Summer” pe terasă #2 – pe ritmuri Braziliene

0

„Acoustic Summer” pe terasă #2 – pe ritmuri Braziliene
cu Gabriela Costa – voce, Alex Man – chitară

Suport artisti: 15 Ron
Duminica 7 iunie, orele 18:00

RVSP: https://www.facebook.com/events/826110220775894/

07.06 - Acoustic Summer #2

Brazilian Like – Gabriela Costa & Alex Man – este un proiect unic in Romania nascut in 2009, cand cei doi sau intalnit pentru a vedea daca si ce gen ar putea aborda impreuna. Pornind de la idea de a fi jazz, au descoperit pasiunea comuna si pentru muzica braziliana.

Acum canta o muzica braziliana mai putin cunoscuta, extrem de sensibila, care bate la portile inimilor intr-un ritm cald, rafinat, sofisticat si totusi pe intelesul tuturor , incercand sa ramana cat mai fidela autenticului cu atat mai mult cu cat doar o voce si o chitara, fara alte ornamente, se exprima direct si tulburator de sincer. Astfel doresc sa isi imagineze ca s-a nascut aceasta muzica la ea acasa: o voce si o chitara, pe o plaja fierbinte inca, la un apus de soare plin de culori…Probabil asa au compus Jobim, Edu Lobo, Toquinho, Baden Powel, Caetano Veloso, Pixinguinha, Ivan Lins sau Chico Buarque si tot asa poetul Vinicius de Moraes a scris versuri minunate.

“Vrem sa dezvaluim si sa redam cat mai fidel o alta latura a sufletului brazilian- melancolica si foarte senzuala in profunzimea ei- dincolo de exuberanta fastuoasa si plina de rumoare a carnavalului, cu care se identifica “la prima vedere”, Brazilia.

Cantam despre si pentru inimi…fericite sau frante, exaltate sau indiferente, pasionale sau mai potolite, timide sau „pline de ele”, care au confirmata iubirea sau care inca asteapta, nesigure sau increzatoare, razvratite sau resemnate…cantam despre speranta…”  afirma cei doi.

Rezervari: alandala.cafe@gmail.com sau 0720 326 925 / 0740 471 901.

Alandala Cafe – str. Aurel Vlaicu, nr. 70 Bucuresti.

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piata Romana o luati pe Bvd Dacia si dupa Institutul Francez faceti stanga pe str Aurel Vlaicu.
Casa se afla pe partea dreapta a drumului la numarul 70 si o veti recunoaste dupa poarta colorata Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează