„Acoustic Summer” pe terasă #1

0

„Acoustic Summer” pe terasă #1
cu
Anca Sirbu- voce şi chitară
Paul Sava- chitară şi backing vocals
Paolo Salvadore- violoncel

Suport artişti: 20 Ron
Duminica 24 mai, orele 18:00

RVSP: https://www.facebook.com/events/1584362655156031/

24.05 - Acoustic Summer #1

Deschidem seria de concerte „Acoustic Summer” alături de Anca Sirbu (voce şi chitară), Paul Sava (chitară şi backing vocals) şi Paolo Salvadore (violoncel) un trio plin de culoare şi inedit. Cei trei sunt studenţi la Conservatorul din Bucuresti şi au în comun pasiunea pentru arta sunetelor.
Ei ne vor împărtaşi o altă manieră de interpretare a coverurilor, se va cânta beatles, amy winehouse, viţa de vie şi multe altele./

Rezervari: alandala.cafe@gmail.com sau 0720 326 925 / 0740 471 901.

Alandala Cafe – str. Aurel Vlaicu, nr. 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piata Romana o luati pe Bvd Dacia si dupa Institutul Francez faceti stanga pe str Aurel Vlaicu.
Casa se afla pe partea dreapta a drumului la numarul 70 si o veti recunoaste dupa poarta colorata Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează