Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Acces gratuit la Muzeul Național de Istorie a României, în perioada 5 – 9 septembrie 2018

0

Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) oferă acces gratuit publicului larg, în perioada 5 – 9 septembrie a.c. (miercuri-duminică, 10:00-18:00).

Această facilitate este susținută de către Guvernul României, la inițiativa Secretariatului General al Guvernului (SGG), Programul de Internship.

Cu această ocazie, vizitatorii se vor putea bucura atât de expozițiile permanente ale muzeului precum „Copia Columnei lui Traian”, „Lapidarium” și „Tezaurul Istoric”, cât și de cele temporare cum sunt „România în Marele Război”, „Mărăști, Mărășești, Oituz”, „Imago Romaniae. Terra Christiana”, „Mircea cel Bătrân – 600”.

Acțiunea a fost gândită ca un gest cu valoare simbolică, fiind menită să stimuleze interesul pentru istoria și cultura românilor într-un an deosebit de important, Anul Centenar.

Vă așteptăm cu drag la muzeu!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.