Accepta provocarea cursei cu obstacole & mud Asaltul Lupilor. Descopera razboinicul din tine!

0

Duminica 14 mai este ultima zi de inscrieri la cea de a patra editie a cursei cu obstacole & mud “Asaltul Lupilor”.
Cel mai FUN si provocator eveniment sportiv programat in capitala va avea ca destinatari persoanele dispuse sa incerce noi provocari, mai putin conformiste.
Copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, sunt invitati sa participe gratuit la cursa cu obstacole & mud “Asaltul Lupilor Junior”, unde isi pot murdari linistiti hainele.

comunicat final inscrieri

Asaltul Lupilor – mai mult decat o cursa cu obstacole!

Asaltul Lupilor este o cursa necompetitiva si necronometrata care presupune parcurgerea unui traseu de aproximativ 5 Km si depasirea unui numar de obstacole inspirate din antrenamentul militarilor profesionisti. [vezi obstacolehttp://www.asaltullupilor.ro/category/obstacole/]
Traseul cursei a fost special creat pentru cei care isi doresc sa traiasca o experienta unica si inegalabila, impreuna cu prietenii sau colegii, aceasta fiind ocazia perfecta.

Nu exista limita de timp, depinde doar de tine cat iti va lua sa treci peste obstacole.
La linia de start vor fi asteptati toti cei care sunt in cautare de noi provocari, scopul fiind de a ajunge la linia de sosire.
Concurentii, individual sau in echipe de minim 4 membri fiecare, se vor confrunta cu scarile suspendate, fumigenele, gropile cu apa si noroi, tunelele subterane, precum si cu alte obstacole naturale sau artificiale, pregatite de organizatori.

Evenimentul va fi precedat de circuitul The CAGE creat de Richmond Bachia (vezi circuit – http://www.asaltullupilor.ro/circuit-warm-cage/ ) unde concurentii, individual sau in echipe de minim 4 membri fiecare, se vor confrunta cu scarile suspendate, fumigenele, gropile cu apa si noroi, tunelele subterane, precum si cu alte obstacole naturale sau artificiale, pregatite de organizatori.

Inscrierile se fac online de la adresa: http://www.asaltullupilor.ro/asaltul-lupilor-bucuresti

Detalii despre inscriere si participare
Fiind vorba despre o cursa cu obstacole, organizatorii tin sa le precizeze celor interesati ca validarea inscrierilor este conditionata de predarea unei declaratii pe propria raspundere.
Doritorii pot dispune de toate informatiile necesare direct pe site-ul evenimentului sportiv, www.AsaltulLupilor.ro si pagina oficiala pe www.Facebook.com/AsaltulLupilor

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.