Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ACCENTE @ Galeria Galateea

0

Afis pentru web

Galeria Galateea Contemporary Art | Accente | 10 februarie 2016 – 08 martie 2016
Cuvânt de deschidere: critic de artă.Doina Mândru |
Curatori: Cristina Popescu Russu, Lucia Lobonţ, Nicolae Moldovan
Vernisaj: Miercuri,10 februarie 2016, ora 18:00 | Calea Victoriei 132, Bucureşti

Miercuri, 10 februarie 2016, ora 18:00, Galeria Galateea vă invită la vernisajul Expoziţiei Internaţionale de Ceramică Contemporană ACCENTE.

Evenimentul se înscrie în programul galeriei Galateea, care an de an prezintă pe simeze lucrările unor artişti ceramişti de nivel internaţional.
15 personalităţi diferite din Marea Britanie, Argentina, Suedia, Turcia, Belgia, SUA şi România sunt invitaţi să expună lucrări în tehnici şi materiale ceramice diferite, pentru o mai mare vizibilitate în România a ceramicii contemporane, aflată în continuă ascendenţă.

Artişti invitaţi: Rachel Grimshaw (UK), Vasile Cătărău (RO), Demeter Iper Dicle (TU), Özgü Gündeslioğlu Demir (TU), Fülöp György (RO), Ewer Güner (TU), Ovidiu Ionescu (RO), Nicolae Moldovan (RO), Graciela Olio (Argentina), Karin Őstberg (Suedia), Debra Sloan (Canada), Serge Dos Santos (USA), Perihan Sahaslan (TU), Vladica Sivcec (Belgia), SimonaTănăsescu (RO).

Parteneri Media: Radio România Cultural, Modernism.ro, Observator Cultural, Senso TV, Cultura, PORT.ro, ArtClue, Deco si Eco, TV City, România Pozitivã, Onlinegallery.ro, Artindex, ArtLine, B 24-FUN, Zile și Nopți

Galeria Galateea, Calea Victoriei 132, Bucureşti
(+4) 021 317 38 14, 0735 132 293
www.galateeagallery.com

Program Galerie:
12.00 – 20.00 (L-V)
Monica Pădureţ, referent de specialitate Galeria Galateea

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.