Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ACADEMIA ONG WORKSHOP #5 – MANAGEMENTUL COMUNICĂRII STRATEGICE

0

Acest atelier te va purta, într-o manieră interactivă, printr-un proces care te va ajuta să înţelegi şi să construieşti un brief. Vom analiza studii de caz din mediile în care lucrează marile companii, pentru a înţelege care este arhitectura campaniilor de comunicare realizate de profesionişti. Vei pleca acasă ştiind cum să planifici comunicarea strategică a organizaţiei tale, în aşa fel încât să-ţi poziţionezi brand-ul cât mai relevant în ochii susţinătorilor şi pe un loc cât mai competitiv în raport cu ceilalţi actori din sector.

Cui ne adresăm? Acest workshop este ideal pentru cei care sunt responsabili cu realizarea şi implementarea strategiei comunicare într-un ONG.

Cum te va ajuta acest atelier?

  • Vei pleca mai încrezător şi îţi vei îmbunătăţi abilităţile de strateg în ceea ce priveşte marketingul şi comunicarea;
  • Vei obţine informaţii concrete despre cum se foloseşte brief-ul ca instrument cheie pentru îmbunătăţirea procesului de planificare în marketing;
  • Vei trece pas-cu-pas prin întreg procesul, pentru a te ajuta să creionezi un brief logic care să ajute la promovarea propriilor tale produse şi servicii.

Cât costă? Prin acest training, ne propunem să contribuim la dezvoltarea ONG-urilor, motiv pentru care nu există o taxă de participare. Poţi să aloci o sumă acestui training, în funcţie de cât îţi permite bugetul, foosind sistemul PAYBAY (pay as your budget allows you). Toţi banii donaţi merg spre activitatea Asociaţiei Bridging The Gap. Sunt invitaţi să aplice reprezentanţi din toate ONG-urile interesate, iar 15 vor fi selectaţi să participe. Atelierul se va ţine în limba engleză.

Program

Vineri, 17 aprilie 2015

12:00 – 17:30

Adresa: Casa RAF, Romanian American Foundation

Str. Gina Patrichi 6, Bucureşti 010449

Data limită de completare a formularului de aplicare este joi, 9 aprilie, ora 18:00. Candidaţii selectaţi să participe la training vor fi anunţaţi a doua zi, vineri, 10 aprilie.

Data limită de completare a formularului de aplicare este joi, 9 aprilie, ora 18:00. Candidaţii selectaţi vor fi anunţaţi a doua zi, vineri, 10 aprilie.

Pentru a aplica, click aici.

Trainer

Paul Kasprovschi

Senior Consultant, Graffiti PR şi Fondator, Fundaţia Comunitară Bucureşti

PK-1024x6831-1024x683

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.