Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Absolvenții universităților internaționale sunt invitați la Living Library Career Event

0

Reviro, serviciul de recrutare dedicat tinerilor români cu experiență interațională, organizează primul eveniment de carieră care îi pune pe absolvenții universităților din străinătate în fața angajatorilor, cu scopul de a se cunoaște, de a purta conversații și a stabili conexiuni valoroase.

Evenimentul va avea loc joi, 16 octombrie, între orele 9:00 și 19:00 și este susținut de Vodafone România. Alte companii participante, confirmate până în acest moment, sunt Ernst & Young, Wrigley, Colliers International și L’Oreal.

Conceptul evenimentului este de Living Library – un context în care participanții îi vor putea cunoaște îndeaproape pe oamenii din spatele companiilor, din spatele cifrelor, bugetelor și strategiilor de succes. Pentru o zi, reprezentanții companiilor vor fi cărți vii, iar participanții vor fi încurajați să exploreze „poveștile” acestora. Astfel, flexibilitatea conversațiilor și curiozitatea în explorare vor fi la ele acasă.

Poza event de cariera

Programul evenimentului cuprinde discursuri de leadership, în care companiile participante își vor împărtăși alegerile, traseul profesional și mici lecții din business. Printre discursuri vor avea loc și sesiuni de Living Library, în care sunt încurajate conversațiile autentice cu reprezentanții companiilor.

Sunt așteptați să se înscrie absolvenții de studii de licență sau masterat la o universitate din străinătate, în special din domenii legate de business, IT sau Engineering și care sunt interesați de a-și devolta cariera în România.

Mai multe detalii și procesul de înscriere pot fi găsire pe site-ul Reviro.

Reviro este un serviciu de recrutare dedicată românilor cu experiență academică sau profesională internațională ce are scopul de a îi susține prin informare și consiliere în procesul de integrare pe piața muncii din România. Companiile cu care lucrează sunt atent selectate și oferă opțiuni de carieră în domenii precum Business, Finance, Sales, Marketing, Comunicare, Management Consulting, IT, Inginerie. Reviro face parte din grupul EDUCATIVA.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.