„About Presence ”-Andra Năstase în dialog Carlos L’Abbate

0

De ce ajungem să cerșim dragoste? Ce este o minte împăcată, liniștită și cum o putem avea? Ce este libertatea adevărată? Cine sunt eu?

Acestea sunt unele din întrebările la care puteți găsi unele răspunsuri, vineri, 9 noiembrie, ora 19:30, la Cărturești Carusel, participând la dialogul dintre jurnalista Andra Năstase și Carlos L’Abbate. Dialogul va fi în limba engleză.

Cartea „About Presence. A Journey to Ourselves” este o colecție de notițe inspirate din călătoria lui în căutarea adevărului și de discuțiile cu mentorii și cursanții săi. Fără „jargon spiritual” sau exemple care par artificiale. Scrisă într-un mod simplu și clar, cartea ne învață și ne direcționează către adevărata natură interioară.

Carlos L’Abbate, un argentinian ce trăiește momentan în București și-a petrecut o mare parte a vieții călătorind și studiind pentru a afla răspunsuri la aceste întrebări. Carlos predă „Yoga of Presence”, un mod de practică fizică ce se concentrează în a fi prezent în moment și a găsi pacea cu noi înșine.

Carlos L’ Abbate a lucrat timp de mai mulți ani ca profesor de școală și și-a dedicat o bună parte din tinerețea sa activităților cu copii fără adăpost și persoanelor mai în vârstă. Această experiență profundă i-a ridicat mai multe semne de întrebare despre modul în care oamenii se raportează la viață și moarte. În anul 1989, a părăsit Buenos Aires, locul nașterii sale și a început să călătorească pentru a căuta înțelesul și răspunsurile la aceste întrebări. Carlos a călătorit foarte mult în această perioadă (SUA, Europa, Asia) și a studiat mai multe tehnici (în context formal și informal) legate de corp și minte, precum și fundamentele de bază pentru artă și filozofie; psihologie și sănătate. Această combinație dintre experiență și cunoștințe, transformă munca lui Carlos într-o experiență specială și unică.

Mai multe detalii despre Carlos și activitatea sa, aici: http://yogilates.ro/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.