Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A,B,C -ul posetelor si accesoriilor

0

Accesoriile sunt, de cele mai multe ori, gandul de la finalul crearii tinutelor noastre. Cu toate acestea, un colier stralucitor, o pereche de cercei seducatori, o bratara masiva sau o geanta colorata fac diferenta dintre o combinatie stilistica banala si alta de impact.

Facem rapid un inventar de garderoba si descoperim, cu ajutorul stilistei Irina Markovits, regulile de baza ale asortarii accesoriilor.

 

Data: 8 august 2013 /  Ora: 19:00

Durata: 1h

Loc desfasurare: Bucuresti Mall (Mall Vitan) – cafeneaua Starbucks

INSCRIEREA LA CONTACT@VICTORIEI.RO

 

Aceasta intalnire face parte din seria de patru conferinte cu INTRARE LIBERA, in domeniul Moda si Stil, organizate deBucuresti Mall, in colaborare cu Fundatia Calea Victoriei. In perioada 18 iulie – 8 august, in seri de joi, de la ora 19.00, lectori ai fundatiei povestesc despre noile tendinte in moda, istoria parfumului, istoria pantofilor si a celor mai spectaculoase accesorii, in spatiul prietenos al cafenelei Starbucks din Bucuresti Mall.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.