A treia ediție a festivalului True Artisan Café

0

Maine, 22 septembrie 2018, are loc începând cu ora 9.00 la Nod Makerspace (Splaiul Unirii, 160) vă așteptăm la cea de-a treia ediție a festivalului True Artisan Café , un eveniment marca La Marzocco, pus în scenă de Artisan Coffee Equipment. 

Ediția din acest an este dedicată artizanilor, uniți de cafea și pasionați de domeniul lor. Vizitatorii vor găsi o diversitate de expozanți. Cum artizanii pun pasiune și iubire în tot ceea ce fac, bineînțeles că vin împreună cu cauzele lor sociale, de a face bine și celorlalți. Anul acesta, Sorin Onișor se alătură festivalului cu o expoziție de artă fotografică cu vânzare. Banii proveniți din vânzarea fotografiilor vor merge către familii din satele României.

Proiectul este coordonat în totalitate de către Sorin Onișor.

Ediția 2018 vă așteaptă cu:

Roasters village – prezentarea prăjitoriilor artizanale din România și străinătate

Expoziție de artă fotografică cu vânzare – Meșteșugari și meșteșuguri de Sorin Onișor

Prezentare de noi tehnologii și produse din industria cafelei

Campionatul Național de Aeropress – Finala în Australia

Ateliere de discuții și informare:

  1. Artizani antreprenori la început de drum sau cu experiență în businesssusținut de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD)
  2. Pasiunile mele: nația și cafeauasusținut de Dragoș Pătraru
  3. Realitățile satului românescsusținut de Alina și Sorin Onisor
  4. Totul despre Startup Nationsusținut de Artisan Coffee Equipment și Ebriza

În cadrul festivalului va avea loc și a treia ediție a Campionatului Național de Aeropress, câștigătorul va pleca în Sydney, Australia la finala mondială.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.