Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A sosit momentul Curăţeniei de Primăvară 2016!

0

Asociația Team Work vă învită să începem împreună al doilea deceniu de activități de voluntariat în Grădina Botanică din București exact așa cum l-am început pe primul: prin Curățenia de Primăvară! 

Astfel, pentru că primăvara a sosit mai devreme, vă aşteptăm în zilele de 27 și 28 februarie 2016, în intervalul orar 09:30 – 14:30, cu multă energie şi voie bună alături de alți 200 de voluntari (vom lucra câte aproximativ 100 în fiecare zi). Activităţile de bază pe care le vom desfăşura vor fi greblatul, tăierea lăstărişului, îndepărtarea rădăcinilor, îndepărtarea eventualelor resturi menajere și curățarea spațiului de materialul vegetal rezultat.

Imagine articol Curățenia de Primăvară 2016 -  Asociația Team Work

Înscrierile sunt individuale și se fac prin completarea acestui FORMULAR. Menţionăm că vârsta minimă de participare este de 14 ani.

Iată programul de lucru pentru fiecare dintre cele 2 zile:

09:15-09:30 – înregistrarea voluntarilor

09:30-10:00 – distribuirea uneltelor și mănușilor, instructaj siguranță, utilizarea corectă a uneltelor și distribuirea sarcinilor de lucru

10:00-14:00 – lucru

14:00-14:30 – strângerea uneltelor și mănușilor, eliberarea spațiului de lucru, premiere

Fiecare participant la Curățenia de Toamnă va primi o diplomă de voluntar, un permis cu intrări gratuite în Grădina Botanică și o insignă de voluntar … pe lângă tradiționala febră musculară :-).

Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică este organizată de Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București. 

Parteneri media:

StartUB.unibuc.ro, GreenReport.ro, buzzcamp.ro, InfoMediu.eu, Gratuitor.ro, Calendarevenimente.ro, Decosieco.ro, OnlineGallery, Inparc.ro, Blogunteer.ro, Scoala ADC*RO, IQool.ro, Radio Teen, Student din Provincie, Hyperflash.ro, Imparte.ro, Studlife, Getlokal, Arcca Student Housing, Orașul Meu, Jooble.

Pentru a avea acces în cel mai scurt timp la informaţii despre acest eveniment, dar şi despre alte proiecte ale Asociaţiei Team Work, vă invităm să urmăriţi pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/TeamWorkNGO sau vă puteţi înscrie pe grupul dedicat voluntarilor în Grădina Botanică: https://www.facebook.com/groups/gradina.botanica.tw/.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.