Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A patra ediție a conferinței internaționale The Power of Storytelling

0

Peste 10 specialiști internaționali din marketing, jurnalism, antreprenoriat digital și leadership vin la București pentru a vorbi despre puterea storytelling-ului de a crea conexiuni, de a inspira și de a produce schimbare.

Toți vor fi prezenți la București, la a patra ediție a conferinței internaționale The Power of Storytelling, organizată pe 17 și 18 octombrie de Decât o Revistă.

The_Power_of_Storytelling2014

Peste 300 de participanți români și străini sunt așteptați să îi cunoască pe invitați și, împreună cu ei, să exploreze trecutul, prezentul și viitorul poveștilor, să aprofundeze instrumentele storytelling-ului și să învețe să fie comunicatori mai buni.

Invitații a căror prezență este confirmată până acum la conferința din acest an sunt jurnaliști, fotografi, antreprenori și inovatori recunoscuți internațional, câștigători a numeroase premii:

  • Jacqui Banaszynski, reporter, editor și profesor cu experiență de 30 de ani, câștigătoare a unui Premiu Pulitzer.
  • Kelley Benham, reporter și editor nominalizat la Pulitzer, în prezent profesor de jurnalism la Indiana University.
  • Leigh Hafrey, lector la MIT Sloan School of Management, unde predă cursuri de comunicare, etică și leadership.
  • Chris Jones, reporter pentru Esquire și ESPN The Magazine, dublu câștigător al National Magazine Awards.
  • Greg Marinovich, fotograf premiat cu Pulitzer, producător de filme documentare și editor foto, cu experiență de 25 de ani în zone de conflict.
  • Amy O’Leary, reporter The New York Times, specializat în jurnalism multimedia și inovație digitală.
  • Lisa Pollak, reporter și producător radio, cu experiență de 10 ani la This American Life, câștigătoare de Pulitzer.
  • Jonah Sachs, specialist în marketing, designer, autor și antreprenor, co-fondator și CEO al Free Range Studios.
  • Lea Thau, producător și director radio, fost Director Executiv și de Creație al organizației The Moth, premiată cu un Peabody.

Puteți citi mai multe despre fiecare pe site-ul conferinței.

Mai multe detalii despre program și înscriere, precum și despre restul de vorbitori, vor fi anunțate la sfârșitul lunii mai. Până atunci, vă invităm să ne urmăriți pe Facebook, pe Twitter și pe site pentru informații de ultimă oră, resurse utile și noutăți despre invitații de anul acesta.

Despre The Power of Storytelling

The Power of Storytelling este o conferință anuală internațională, unică în Europa de Est. Inițiat în 2011 din credința că poveștile bine spuse ne pot schimba viețile și pot fi folosite în multe domenii, evenimentul atrage în fiecare an jurnaliști, scriitori, comunicatori, producători, artiști, specialiști în marketing, activiști, antreprenori și lideri.

Despre Decât o Revistă

Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială generalistă care publică povești despre cum trăim azi şi care explorează familiarul realităţii româneşti, experienţele şi trăirile care ne sunt comune. DoR reflectă şi explică, în cuvinte şi imagini, ideile şi obsesiile României de azi, fie că sunt schimbări sociale, trenduri culturale sau decizii personale.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.